Laptop Acer Aspire F15 F5-573G-55X6 pret si specificatii tehnice

       Acer Aspire F15 F5-573G-55X6 exprima cel mai bine evolutia ascendenta pe care o au cei de la Acer in ultimul timp pe piata de profil a laptopurilor, un dispozitv mobil foarte interesant care puncteaza atat la aspectul exterior cat ca performante tehnice. Daca ar fi sa cautam cel mai competitiv laptop pentru  zona de utilizare si putin din gaming din portofoliul celor de la Acer atunci am putea alege modelul Acer Aspire F15 F5-573G-55X6, un laptop performant special creat pentru cei care doresc calitate, performante si un design foarte reusit. Arata bine si ca design lucru care certifica provenienta acestuia din categoria dispozitivelor portabile din categoria premium, un laptop care va iesi cu siguranta in evidenta atat prin ochii prietenilor tai cat si din punct de vedere al performantelor excelente.

     Capacele din aluminiu si finisajele suprafetei cu modele texturate
ofera un aspect si o senzatie tactila create manual. Marginile rotunjite,
inspirate de fatetele unui diamant taiat, confera caracteristici superbe
care sunt foarte placute pentru ochi si faciliteaza deschiderea
capacului.

     S-a lucrat destul de mult si la partea grafica, a experentei pe care o are utilizatorul privind in fata unui display de 15.6 inchi de rezolutie Full HD. Vei avea parte de o imagine clara chiar si in conditii de spatiu iluminat foarte excesiv asta datorita caracteristii speciale cu efect Anti-Glare ce stopeaza fenomenul de stralucire a ecranului.

     Performantele tehnice de procesare a informatiei sunt propulsate de la spate de un procesor cu 4 nuclee de generatie a 7-a de la Intel, un Intel i5 7200U tactat la o frecventa de 2.5 Ghz ce poate urca chiar si pana la 3.1 Ghz in modul Turbo Boost. Este de generatie noua pe arhitectura de tip Kaby Lake. Chiar si la capitolul memorie la bord putem observa imbunatatiri simtitoare unde cei 4 Gb prezenti sunt de tip DDR4 si mai pot fi suplimentati pana la 16 Gb mai existand inca un slot liber pentru un viitor upgrade.

      Unitatea de stocare este reprezentata de un HDD de 1 Tb care ruleaza la o viteza de 5200 rpm. Am fi preferat aici sa vedem poate si un SSD, dar niciodata nu poate fi prea tarziu un upgrade, cu un SSD, care sa ofere o viteza de acces rapida la date. Sistemul de operare inclus este Linux, dar daca nu te poti obisnui cu acesta, poti opta si catre o versiune de Windows.

      Placa video de la Nvidia si anume modelul GeForce 950M cu un share de memorie video de 4 Gb promite performante destul de bune pentru cei care vor sa foloseasca acest laptop intensiv in gaming sau editare grafica. Tehnologia ColorBlast va oferi o performanta suplimentara si astfel vor putea fi afisate pana de 4 ori mai multe culori pe ecran, culori superbe apropiate de cele din realitate.

       Acesta sta excelent si la capitolul conectivitate existand numeroase posibilitati de conectare cu dispozitive externe prin: 1 iesire HDMI, port internet RJ-45, 2 porturi USB 3.0 si altul USB 2.0, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, internet prin LAN de viteza pana la 1 Gb/s, wi-fi etc.

       Cantareste foarte putin aproximativ 2.3 Kg iar acumulatorul din dotare de 6 celule ii va asigura o autonomie sporita de pana la 12 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

     Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *