Gel dezinfectant antibacterian, Hygienium, pret, pareri (review)

      In contextul crizei mondiale generate de pandemia coronavirus, romanii au golit rafturile magazinelor sanitare de specialitate cumparand in mod preponderent, cantitati mai mari de gel dezinfectant, masti de protectie si spirt. Acum sa gasesti un gel dezinfectant in magazinele de specialitate este o adevarata aventura, iar acolo unde se mai gaseste, stocurile sunt limitate. Daca inca nu ti-ai facut stocul, gelul dezinfectant antibacterian, Hygienium este alegerea necesara in contextul in care aceasta criza sanitara persita si e posibil de la zi la zi ca situatia sa se inrautateasca. Este esential sa cureti mainile dupa fiecare iesire in mediul exterior. Gelul dezinfectant antibacterian, Hygienium are un efect puternic batericid si nu necesita folosirea suplimentara a apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectare. Conform testului PN EN 1500 dezinfectantul distruge bacteriile E-coli in proportie de 99,9%.

 

       Pentru ca ne aflam in saptamana curateniei, produsele de igiena si ingrijire antibacteriana, beneficiaza de reduceri consistente de pana la 25 %: Vezi oferte catalog

 

 

     Atat transportul in comun, cat si lucrurile pe care le folosim cu totii, precum sunt cosurile de cumparaturi, pot fi deosebit de periculoase atunci cand vine vorba despre pastrarea mainilor curate. Numai daca, din greseala, cineva varsa sucul unei casolete cu pui crud, suntem deja expusi pericolului de a fi contaminati cu Salmonella si E.coli, doar prin atingerea manerului cosului de cumparaturi, mai adauga aceasta. Foloseste ori de cate ori ai posibilitatea acest gel dezinfectant, avand un efect antibacterian cu rezultate foarte bune. Hygienium poate fi aplicat cu succes pe orice suprafata expusa, manere, clante de usa, fiind o masura de siguranta pentru a actiona impotriva virusului coronavirus.

 

    Trebuie sa avem grija de practicile noastre sanitare. Ceea ce inseamna ca spalatul pe maini este obligatoriu atunci cand ne intoarcem din locurile publice, precum din supermarketuri sau masinile de transport public. Pretul este unul destul de accesibil, mai ales daca ne raportam la cantitatea sa de 50 ml.

 

Recomandare:

 

            Curatarea mainilor reprezinta o misiune la care poti participa si tu cu succes daca achizitionezi si tu gelul dezinfectant antibacterian, Hygienium, in stoc relativ destul de mic, fara un adaos exagerat: Verifica stoc actualizat

 

    

Gel dezinfectant pentru maini Hygienium, cu 70 % alcool, efect antibacterian, 50 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *