Aspirator vertical Sharp VW-CA1RE, Ractive Air, performante (review)

   Pentru ca vechiul aspirator dadea semne de oboseala, iar praful parca mai mult iesea la suprafata decat sa fie retinut la interior am zis ca e rostul de o noua achizitie. Avand in vedere ca lucrurile evolueaza, la fel si tehnologia, m-am orientat catre un model mai performant, mai exact modelul vertical Sharp VW-CA1RE Ractive Air. Acesta ofera mai multe avantaje utilizatorului, fiind un model vertical, deci mai comod in utilizare si este foarte silentios la punerea in functiune. Fata de vechiul aspirator pe care odata ce il puneam in functiune se auzea doua etaje mai jos iar in casa nu te puteai intelege cu ceilalti decat daca tipai, Sharp VW-CA1RE Ractive Air este uimitor de silentios, intreg procesul fiind unul eficient si fara zgomot. Este esential daca obisnuiesti atunci cand faci curatenie sa urmaresti stirile la televizor, zgomotul emis de motor fiind unul mai mult decat acceptabil, in limita a 30-40 dB. 

 

Aspirator vertical Sharp VW-CA1RE, Ractive Air, tuburi carbon, 1.5 Kg, Cyclone, Argintiu

 

   Este un aparat de aspirare pentru multi-suprafete, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, aerul si praful fiind aspirate cu o viteza mare in sacul de colectare prin intermediul tubului colector de capacitate 0.6 litri. Utilizatorul are acces facil in zona de colectare, procesul de indepartare al sacului cu murdarie fiind deloc anevoios. Capacitatea mare a sacului colector ofera sesiuni numeroase de curatare fara a fi nevoit sa il golesti. Bineinteles ca in timp cu cat se apropie de aceasta limita, capacitatile sale tehnice au de suferit in privinta puterii de aspirare. Ca regula generala, la 80 % incarcare, este recomandat sa golesti sacul colector sau sa il inlocuiesti cu altul nou din material textil. 

 

   Motorul puternic de la Sharp ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Motorul incorporat puternic ofera o eficienta sporita la aspirare, la fel si din privinta consumului energetic. Aparatul de aspirare Sharp poate fi folosit fie alimentat la priza sau pe baterie, avand incorporat un acumulator ce ofera o autonomie in lucru de 30 de minute. Chiar atunci cand dai cu aspiratorul si il ai conectat la priza, acest acumulator se incarca, incat sa il poti folosi pe o durata scurta de timp si fara priza in zonele mai greu accesibile. Duza Duster permite curatarea in zonele dificile de patruns. Timpul de incarcare efectiv al acumulatorului la 100 este de 5-6 ore.

 

    Sharp VW-CA1RE Ractive Air este un aspirator care foloseste solutia retinerii murdariei in saci din textil, cu racord la un sistem de filtrare HEPA. Motorul de la acest model este de tip independent cu puterea maxima de 600 W fiind alimentat de la reteaua de curent alternativ. In spatiile mai greu accesibile aparatul de aspirare Sharp VW-CA1RE Ractive Air va da dovada de utilitate, acesta reusind sa se strecoare cu usurinta. Usor de utilizat, cu filtru HEPA lavabil, ofera performante maxime fara pierderi a puterii de aspiratie.

 

      Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un comutator de sarcina motor. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 1.5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. 

 

     Clasa emisiilor de praf ale modelului Sharp VW-CA1RE Ractive Air se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa B. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Curatarea cuvoarelor il claseaza in clasa de eficienta B. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 30 – 40 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sharp VW-CA1RE Ractive Air cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. 

 

Recomandare:

 

    Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

    Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Aspirator vertical Sharp VW-CA1RE, Ractive Air, tuburi carbon, 1.5 Kg, Cyclone, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *