Emag Stock Busters editia de toamna cu reduceri intre 10-12 octombrie

     Toamna este un anotimpul reducerilor, asa ca e timpul pentru noi planuri, deoarece de maine cele mai noi idei pe care le intreprinzi in aceasta perioada pot prinde contur, si pot fi realizare mult mai usor, datorita preturilor cu mult reduse in cadrul campaniei “Emag Stock Busters” ce se desfasoara intre 10 si 12 octombrie. Sunt 3 zile ce aduc reduceri pentru toate gusturile, insumand pana la 50 %. Din experienta proprie, sfaptul meu e sa iti faci planurile din seara aceasta, la fel ca la supermarket, ca maine sa stii exact pe ce sa mizezi, sa compari preturile si desigur sa actionezi rapid, deoarece acolo unde vor fi si cele mai mari reduceri, stocurile vor fi limitate.

      Eu o sa urmaresc sectiunea electrocasnice de unde am de gand sa achizitionez un storcator de fructe, sau poate un robot de bucatarie ca acesta, o masina de spalat, si poate un nou sifonier pentru hainele care tot le-am strans in timp. Daca esti curios unde se vor gasi principalele reduceri, iti recomand sa urmaresti link-urile de mai jos:

 Telefoane la reducere

 Laptopuri si produse din categria IT la reducere

 Masini de spalat, combine frigorifice si incorporabile la reducere

Articole vestimentare, parfumuri, cosmetica si ceasuri la reducere

        Ora de incepere este undeva intre 6.30 si 7.00, asa ca daca ai timp maine dimineata cateva minute inainte de a pleca la serviciu, pune ceasul sa sune in acest interval orar pentru a nu rata marea deschidere a ofertelor. 

      La fel de important va fi sa verifici si sectiunea de resigilate, unde se vor aplica in mod identic reduceri care sa compenseze pe cele de la produsele sigilate. Asa ca daca vrei sa obtii cel mai mic pret maine dimineata, arunca un ochi si peste aceasta sectiune: Vezi reduceri resigilate

 

Stock Busters eMAG 22-24 august 2017, pana la 75% reduceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *