Canapea Extensibila Olek Waski Bok L Genarom Roma Suedine – pret si specificatii design

      Cu ajutorul canapelei extensibileOlek Waski Bok L Genarom Roma Suedine casa ta va prinde un nou sens, un loc unde sa te relaxezi, sa stai cu familia si sa ai in acelasi timp spatiu necesar sa te desfasori. Cum majoritatea apartamentelor construite nu ofera un spatiu suficient de mare, gasesc a fi utila functia de rabatare a canapelei din pat si invers.

 

      Aceasta are un design frumos, este utila, spatioasa, confortabila, usor de manevrat si indeplineste cele mai exigente cerinte de calitate. Canapeaua Olek Waski Bok L este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare negru, include si 2 perne care respecta aceleasi reguli de culori cu un design desprins din filmele romantice care aduce in discutie plimbarile romantice la Roma. 

 

      Dedesubt aceasta are si o lada de depozitare in care poti tine pernele, plapumile si alte elemente de lenjerie de pat ferite de ochii celor care vin in vizita la tine acasa. Cadrul canapelei este realizat din aglomerate din lemn si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime: 195 cm, lățime: 66 cm și înălțime: 70 cm. 

 

      Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

 

Recomandare:

 

      Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Canapea Extensibila Olek Waski Bok, L, Genarom, Roma Suedine, 195 x 66 x 70 cm

Canapea Extensibila Olek Waski Bok L Genarom Roma Suedine
  • Calitate materiale, pret si design
4.8

Rezumat

Canapea Extensibila Olek Waski Bok L Genarom Roma Suedine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *