Dulap Kring Kombo 2 usi Ferrara/Wenge pret si specificatii de design

       Am fost in vizita la prietenii nostri de familie iar aici mi-a fost recomandat noul dulap Kring Kombo cu doua usi Ferrara. Il vazusem din timp dar am stat mult pe ganduri pana sa zic ca acesta s-ar potrivi perfect si la mine acasa, deoarece in general sunt o fire mai sceptica si nu pot alege anumite lucru asa deodata, iar mobila din interiorul casei odata luata trebuie sa te impaci mult timp de acum incolo cu gandul ca e acolo. 

         Kring Kombo cu doua usi Ferrara este un dulap inalt, ideal pentru camerele inalte si spatiile care nu sunt atat de generoase ca dimensiune, putand fi pozitionat atat pe hot sau in una din camerele de dormit. Acesta este disponibil in doua nuante, pe bej/ maro deschis si maro inchis eu cei drept l-am preferat pe cel de culoare inchisa, deoarece se potriveste oarecum cu culoarea de la parchet. Fiind inalt vei putea pastra la interior hainele pe umeras sau asezate pe unul din cele doua rafturi, in zona superioara sau inferioara. In dimensiuni acesta masoara 67 x 40 x 203 cm si este construit in totalitate din PAL melaminat. 

       Accesul la interior se face cu ajutorul a doua usi cu deschidere laterala, stanga-dreapta. Odata comandat acesta vine in proportie de 90 % asamblat, nemaifiind nevoie de cine stie ce cunostiinte ingineresti, singura problema fiind cum il vei urca sus pana la tine la apartament. 

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea hainelor in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

 

Dulap Kring Kombo, 2 usi, Ferrara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *