Aparat de aer conditionat ORION OSPL-9100IN pret si specificatii tehnice

      Zilele caniculare vor crea disconfortul pe care majoritatea dintre noi il simtim vara atunci cand temperaturile sar de pragul critic. De aceea pentru a fi sigur ca acest lucru nu se va intampla e cazul sa alegi un aparat de aer conditionat performant asa cum este si ORION OSPL-9100IN, un dispozitiv de climatizare modern si eficient. Capacitatea generala a a aparatului de climatizare este de 9000 BTU, acesta fiind eficient in cazul incaperilor de dimensiune medie, care nu depasesc cei 25 mp alocati.

 

      ORION OSPL-9100IN este un aparat de aer conditionat cu un aspect Slim, de dimensiuni reduse, optimizat astfel incat acesta sa poata fi integrat cu usurinta oriunde in casa ta fara a influenta negativ aspectul general al camerei. Arata foarte bine si ca design, este modern, atat unitatea de interior cat si cea exterioara fiind de culoare alba.

      Consumul energetic este foarte mic asta datorita clasificarii acestuia avand clasa A++ pentru functia de racire si A+ la incalzire. Aparatul de aer conditionat ORION OSPL-9100IN 090 are o capacitate de racire de aproximativ 9000 BTU, acesta fiind destinat incaperilor nu foarte mari, avand o suprafata de pana in 25 de metri patrati.

     Tehnologia Inverter reprezinta un alt factor important care pozitioneaza acest aparat de aer conditionat pe harta produselor ecomomice avand un consum redus dar eficiente in acelasi timp. Compresorul functioneaza gradual si astfel se obtine o economisire de energie de pana la 30-40 % fata de clasicile compresoare de tip On/Off. Temperatura minima de functionare a aparatului este de pana la -10 grade in timp ce cea maxima nu poate depasi 50 de grade Celsius.

      Toate setarile de lucru pot fi ajustate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi wireless cu arie de actiune de pana al 8 metri distanta. Vei putea opta fie pentru un program de lucru de lunga durata sau optimiza modul de functionare la intervalul de timp dorit folosind functia de timmer. 

     Programele de lucru disponibile pentru acest model includ toata gama de necesitati printre care: functie incalzire, auto restart – repornire avand aceleasi setari de lucru, dezghetare automata, dezumidificare, functie jet – proiectie aer in zone fixe a camerei, sleep/night mood – functionare silentioase pe timp de noapte. Pentru functia ventilator vei putea opta pentru una din cele 3 trepte de selectie a puterii de ventilare, in mod progresiv. Oricare ar fi programul ales, functionarea acestuia poate fi contorizata cu ajutorul functiei de timer, care va indica oprirea aparatului la ora stabilita de tine.

      Sistemul senzorial incorporat in telecomanda preia precis si eficient temperatura mediului ambiental din zona in care se afla telecomanda. Temperatura astfel citita de senzori va fi trimisa catre computerul de bord si afisata pe display-ul LCD al uunitatii interioare. Controlul inteligent al temperaturii ofera un mediu confortabil dar si o economie consistenta la energie.

       Cei de la ORION acorda o atentie deosebita si sistemului de filtrare aer dotand acest aparat de aer conditionat cu un filtru antipraf  care va retine pe langa particule fine de praf, microorganisme si bacterii din aerul respirabil. Functia ionica care cuprinde protectia antibacteriana si cea impotriva alergiilor este potrivita pentru a fi folosita atunci cand in camera se afla copii mici sau persoane de varsta a 3-a. Filtrul HEPA elimina praful si polenul, filtrul SIlver cu functie ionica  elimina bacteriile din aer.

      Important este si faptul ca acesta este destul de silentios in timp ce functioneaza, nivelul zgomotului pentru unitatea de interior fiind undeva la 49 dB. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat ORION OSPL-9100IN, 9000 BTU, Inverter, Clasa A++, Filtru anti-praf, Auto restart, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *