Dezumidificator Star-Light DHD-1218W pret si specificatii tehnice

       Indiferent de sezon, vara sau iarna, un umidificator performant este intotdeauna folositor in orice locuinta daca doresti sa mentii un aer calitativ din punct de vedere al umiditatii si sa previi astfel aparitia mucegaiului sau a bacteriilor din aerul respirabil. Star-Light DHD-1218W se inscrie pe lista dezumidificatoarelor ce merita achizitionate in acest caz, un dispozitiv model dotat cu tehnologii de ultima generatie ce vor tine piept cu agentii patogeni nocivi. Valoarea umiditatii din mediul interior nu ar trebui sa depaseasca valoarea de 65-70%, peste aceste valori, corpul va simti un real disconfort.    

 

      Este un aparat pe care il vei indragi inca de la prima utilizare, este compact iar panoul de comanda cu functiile de rigoare este usor de utilizat si intuitiv. Aici se regasesc butoanele de selectie pentru programe. Capacitatea maxima de dezumidificare pentru Star-Light DHD-1218W este de 12 de litri/zilnic, acest aparat avand o eficienta de filtrare aer pentru spatii de pana in 50 mp. 

 

      Sistemul de protectie preaplin deazactiveaza functionarea acestuia in momentul in care rezervorul este incarcat la maxim. Temporizatorul digital pune in functiune aparatul in intervalul stabilit de tine, acesta reusind sa se opreasca in mod automat in cazul in care depaseste limita de timp stabilita din consola. Functionarea sa este disponibila in doua trepte, prima treapta fiind si cea mai silentioasa. Functia de dezumidificare automata comandata cu higrostat, iti da posibilitatea sa setezi valorii intre 30 si 80% u.r., in pasi de 5%.

 

      Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie Auto-Restart – permite repornirea automata in cazul unei pene de curent, functie de memorare – momoreaza parametrii setati anterior pentru ca sa iti vina mult mai usor la reluarea procesului de lucru, functie de recirculare aer, functie dezghetare automata, Timer – programeaza modul de functionare al aparatului pentru cel mult 24 de ore, etc. 

 

      Apa obtinuta in urma procesului de dezumidificare este retinuta la interior intr-un rezervor de 2.6 litri. Deasemenea dezumidificatorul poate fi cuplat si la un racord care apoi poate fi evacuat undeva la exterior in cazul in care il vei folosi mai intensiv. Debitul maxim de aer inregistrat de aparat este de 195 metri cubi/h iar pentru a functiona corespunzator este nevoie ca la interior sa fie o temperatura cuprinsa intre 5 si 32 grade Celsius.

 

       Sistemul de filtrare beneficiaza de un filtru lavabil de purificare aer, ideal in cazul retinerilor de praf sau alte corpuri straine din aerul respirabil. Filtrul lavabil combate si inmultirea bacteriilor, filtreaza scamele sau firele de par de la animalele de companie din casa.

Recomandare:     

 

        Este o solutie ingenioasa bine gandita care ofera tot suportul necesar pentru a crea un mediu ambiental optim: Verifica oferta pret

        Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Dezumidificator Star-Light DHD-1218W, 12L/24h, 100m³/ora, Rezervor 2.6L, Display LED, Control Digital, Timer, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *