Combina frigorifica Whirlpool BLF 5121 W pret si specificatii tehnice

        Aspectul modern precum si materialele de calitate folosite la fabricatie fac din combina frigorifica Whirlpool BLF 5121 W alegerea perfecta atunci cand vine vorba de a alege un dispozitiv frigorific performant la un pret foarte bun. Whirlpool BLF 5121 W este o combina frigorifica de clasa medie cu un consum de erergie minim (clasa energetica A+) avand un volum total de 271 litri. Combina este in totalitate de culoare alba, singurile diferente cromate fiind in zona manerelor, acolo unde gasim si cateva elemente din inox. 

       De remarcat este si faptul ca combina frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W foloseste tehnologia Less Frost, tehnologie care mentine o temperatura constanta in tot interiorul si impiedica formarea unui strat consisten de gheata. Este un sistem nu la fel de bun ca in cazul celui No Frost, dar este simtitor imbunatatit de cele de clasa ST-N, nivelul ghetii de la interor fiind unul mai degraba superficial. O racire mai buna la interior impune si un consum mai mic, dovada fiind incadrarea acesteia in clasa A++. Astfel consumul mediu inregistrat anual fiind de aproximativ 255 kWh/an. 

Combina frigorifica Whirlpool BLF 5121 W, 6th Sense Control, LessFrost, 271 l, Clasa A+, Alb

Vezi cum poti obtine garantie extinsa >> Detalii suplimentare 

      Combina frigorifica Whirlpool BLF 5121 W beneficiaza de functia inovativa de reglare automata “Al 6-lea simt” ce ofera un consum cat mai bine optimizat si eficient. Designul  placut combinat cu materialele de foarte buna calitate din care este realizata ii va da un plus de eleganta bucatariei tale. Acest sistem inovativ simte nevoile de lucru de la interior cu ajutorul unor senzori de detectie si ajusteaza din mers anumiti parametrii de functionare pentru ca in final alimentele tinute la interior sa fie optim conservate. Se monitorizeaza temperatura de exterior precum si variatiile de temperatura si se actioneaza doar atunci cand este nevoie pentru mentinerea unui regim termic constant in tot volumul sau. 

 

       Frigideul este spatios, foarte bine compartimentat, dotat cu 4 rafturi confectionate din sticla, MaxiBox pentru legume si fructe, 3 suporturi pe usa pentru sticle, borcane si oua, sistem de dezghetare automat si functie de super-racire. Ultimul raft de jos este zona perfecta pentru depozitarea fructelor si legulemlor, la o temperatura care ramane mereu constanta si nu scade sub 0 grade Celsius. Pentru accesul rapid pe timp de noapte, combna frigorifica beneficiaza de sistem de iluminare cu becuri LED, eficient si econimic in acelasi timp.

 

       Congelatorul situat in partea inferioara a combinei frigorifice este organizat pe 3 nivele de rafturi avand o capacitate de congelare de 4 Kg la 24 de ore. Desi sistemul de dezghetare este unul manual, nu vei intampina mari probleme la dezghetare datorita sistemului de ventilare eficient care asigura o buna distributie a aerului la interior. In cazul unei pene de curent exista certitudinea ca aceasta se va dezgheta in totalitate abia dupa 24 de ore. 

      Usile de acces interior pentru frigider si congelator sunt reversibile, astfel exista posibilitatea deschiderii atat spre stanga sau dreapta. Acestea sunt prevazute cu garnituri antibacteriane care asigura o izolare termica buna pentru un transfer de temperatura minic cat si o anumita siguranta alimentara. 

 

Recomandare:

 

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Whirlpool BLF 5121 W, 6th Sense Control, LessFrost, 271 l, Clasa A+, Alb

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *