Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 WH pret si specificatii tehnice

      Acum ca vremea de afara s-a incalzit, e timpul sa demarezi planurile amenajarii de interior a bucatariei, si poti incepe prin alegerea unul cuptor incorporabil modern, asa cum este si Whirlpool AKZM 8420 WH. Acesta este un dispozitiv de gatit de calitate care isi face cu bine treaba pentru care a fost proiectat, disponibil la un pret destul de accesibil. Poti profita si de calitatea incorporabila a acestuia pentru a-l incadra in interiorul mobilei de bucatarie, pentru a salva astfel destul de mult loc in interiorul casei tale. Trebuie tinut totusi cont de dimensiunile acestuia, care sunt reprezentate de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm.

     Designul de exterior se detaseaza lejer fata de multe alte cuptoare prin calitatea materialor combinate perfect astfel incat sa surprinda de fiecare data in peisajul bucatariei tale. Acesta este complet alb, sticla usii de acces fiind o pata de culoare neagra in acest design, la care se adauga o linie ce diferentiaza zona panoului de comanda. Panoul de comanda dotat cu un superb display LCD iti va indica diverse informatii cu privire la programe, functii aferente programelor dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire. Butoanele laterale cu actionare prin atingere deservesc functiile de alegere temperatura si cele de programe de gatit.

      Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 WH alimentat electric confera un plus de siguranta si posibilitatea de a gati intr-un timp destul de rapid uniform alimentele pregatite la interior. Capacitatea cuptorului este de aproximativ 73 litri. Este un aparat cu un consum destul de mic, acesta beneficiind de incadrarea in clasa A+ pentru care inregistreaza un consum de numai 0.91 kWh. 

     Principalele functii de gatit pe care le poti utiliza impreuna cu acesta sunt cele de convectie aer fierbine – care foloseste prin compensatie aerul generat de ventilatorul de la interior, functie decongerale, incalzire preferentiala pe nivel, iluminare interioara si functia timer care opreste automat functionarea acestuia in momentul in care perioada de timp setata de tine este atinsa. Ready2cook este un sistem special care iti ofera intotdeauna rezultate perfecte, fara a necesita de pre-incalzire, economisind timp si cu pana la 20% energie electrica, decongelarea te ajuta sa dezgheti rapid alimentele recent scoase din congelator, iar functia Maxi Cooking este perfecta pentru bucatile mari de carne, deoarece aceasta incalzeste mai mult din elementul de pe plafon si mai putin din elementul de incalzire din partea de jos, astfel incat alimentele sa rezulte crocante, fara sa se usuce. 

     Sistemul de iluminare intern iti permite sa verifici de afara stadiul in care se afla alimentele gatite fara a mai fi nevoie sa deschizi usa de la interior. 

      Aparatul este dotat cu ghidaje telescopice asigurand scoaterea in siguranta a tavilor dupa terminarea ciclului de coacere. Geamul negru al usii cuptorului va asigura un transfer minim de temperatura intre mediul din interior si exterior, acesta fiind bine izolat termic pentru pierderi cat mai reduse de temperatura.

      Datorita tehnologiei SmartClean poti curata cavitatea cuptorului economisind timp, energie si protejand mediul inconjurator. In doar 30 minute vei beneficia de cel mai curat cuptor avut vreodata. In plus, nu este nevoie utilizarea unui detergent agresiv. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, un cuptor incorporabil accesibil ca pret si dotat cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 WH, Electric, 73 L, Multifunctional, Autocuratare hidroliza, Clasa A+, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *