Cuptor incorporabil Gorenje by Starck BO617ST pret si specificatii tehnice

       Gorenje by Starck BO617ST este un concept nou care cuprinde toate idealurile de design cele mai noi in privinta aparatelor de gatit, dotat cu functii de generatie noua astfel incat sa imprime bucatariei tale un aspect modern si o functionalitate desavarsta. Pentru constructia acestuia s-a optat pentru o stransa colaborare intre doi mari constructori de aparate electrocasnice, Philips si Gorenje, rezultatul final fiind unul care sa intreaca orice asteptare, sub denumirea de Gorenje by Starck BO617ST. 

     Fiecare detaliu este atent subliniat de materialele de calitate care sunt mbinate aproape perfect astfel incat sa ofere un plus bucatariei tale din punct de vedere al aspectului. Nu ocupa nici foarte mult ca spatiu, acesta avand capacitatea de 67 de litri, fiind caracterizat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.7 x 54.7 cm. Fiind o solutie incorporabila, va putea fi instalat cu usurinta si in cadrul mobilei de bucatarie, reusind astfel sa economiseasca spatiu important. 

       Zona panoului de comanda este una destul de intuitiva si cuprinde doua butoane de selectie, unul pentru temperatura si durata timp programabil si altul pentru alegerea programelor de gatit. Actionarea comutatoarelor se face rapid, silentios si suficient de stabil astfel incat pornirea sa nu survina accidental. 

     Cuptorul Gorenje by Starck BO617ST este alimentat la reteaua de curent electrica si are o foarte buna capacitate de dispersie a caldurii interioare in egala masura in tot interiorul acestuia. Acesta are o putere de 3300 W si un consum redus de energie de aproximativ 0.92 kW/h fiind incadrat in clasa energetica A.

      Din panoul de comanda poti selecta urmatoarele functii si programe de gatit: incalzire rapida, grill cu suprafata mica/mare, incalzire intensiva, mentinere cald. Deasemenea cuptorul de gatit este dotat si cu un timer cu ajutorul caruia poti seta timpii de pornire si oprire. Grill-ul cu convectie a aerului fierbinte este foarte util avand rezultate remarcabile in special atunci cand doriti sa gatiti preparate din carne sau pui.

       In timpul functionarii poti atinge manerul usii fara probleme gratie sistemului de mentinere rece a usii. Un alt sistem inovativ, cel de protectie copii mici, blocheaza automat usa cuptorului anuland deasemenea functiile si comenzile la apasarea butoanelor din panoul de comanda.

     Programul de autocuratare Aqua Clean pe baza de aburi reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de indepartare a impuritatilor rezultate in timpul procesului de gatire, curatarea acestuia fiind gata in doar cateva minute. 

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Cuptor incorporabil Gorenje by Starck BO617ST, 67 l, Electric, Gri argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *