Compresor aer fara ulei Steinhaus Start, pret, pareri

    Steinhaus Start este un compresor de aer ideal pentru a fi folosit in spatiul locuintei tale, pentru a apela la acesta mai mult in scop personal. Nu este un model profesional pe care sa il folosesti sa scoti bani intr-un mediu industrial, fiind mai degraba recomandat pentru a fi folosit la diverse operatiuni casnice in care trebuie sa umfli anvelopele de la masina, saltele pneumatice, etc. Aparatul se remarca prin componentele de inalta calitate si poate fi utilizat cu usurinta pentru a indeplini cu succes diverse activitati casnice, avand un design modern, fiind vopsit la exterior in culoarea rosie. Fata de alte modele pe care le-am testa, acesta beneficiaza si de avantajul de a fi compact, usor de utilizat, si conectat la accesoriile proprii. Practic in aceasta servieta ai tot ce iti trebuie pentru a fi practic, cu rezultate foarte bune in utilizarea sa de zi cu zi. Compresorul functioneaza discontinuu cca. 15% din timp, aproximativ 1.5 minute din 10 minute. In timpul pauzei aparatul se raceste (faza de racire dureaza cca. 8.5 minute).

 

Compresor aer fara ulei Steinhaus Start, cu piston 1100W, 8bar, 180l/min, 9 accesorii

 

      Steinhaus Start este un aparat de compresie aer, mobil, la servieta, ce cuprinde pe langa accesorii un manometru de masurare presiune, furtunul de aer de 3 metri, pentru o cuplare la sursa, rapida si cele 9 duze si adaptori din plastic / metal. 

 

     Presiunea de lucru de pana la 8 bari, este potrivita pentru multe aplicatii. Aerul comprimat este oricand gata de utilizare avand un debit variat de 180 litri/min aer respirat si 140 litri aer refulat. Rezervorul se umple automat cu aer, in functie de presiunea si volumul de aer din acesta. Puterea maxima exercitata de aparat este atinsa la 1100 W, motorul de functionare fiind electric. Acest sistem de compresie actioneaza imediat oprirea intregului ansamblu atunci cand se supraincalzeste, un sistem de protectie ce are rolul protejarii aparatului in suprasarcina. Odata ce ai conectat duza de alimentare, aerul cu presiune este introdus in dispozitive prin apasarea manetei de pe pistolul din dotare, debitul fiind reglat de intensitatea de apasare. 

Compresor aer fara ulei Steinhaus Start, cu piston 1100W, 8bar, 180l/min, 9 accesorii

      Timpul necesar pentru ca acesta sa atinga cei 8 bari pentru aerul de la interior este undeva la 170 de secunde. Sistemul de masurare este unul clasic, bazat pe un manometru cu ceas pozitionat la exterior, intr-o zona vizibila utilizatorului. Presiunea din incinta este reglata manual prin regulatorul de presiune. 

 

     Alimentarea se face la reteaua de electricitate curenta. Aerul preluat din exterior este in magazinat intr-o incinta de forma cilindrica de culoare rosie. Aceste performante amintite mai sus sunt posibile datorita motorului de putere 1.1 kW. Viteza maxima inregistrata de compresor ajunge la 950 rpm. Este un aparat usor de manevrat, acesta masurand in dimensiuni, 39,5 cm inaltime, 37 cm lungime si 14 cm latime, cu o greutate de 6 Kg.

 

Recomandare:

 

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un compresor performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata: Vezi oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti gasi la reducere avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Compresor aer fara ulei Steinhaus Start, cu piston 1100W, 8bar, 180l/min, 9 accesorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *