Camera web, Loosafe™ SS-350, pret, performante

    Chiar daca actuala stare din pandemie ne tine departe de noi insine sa ne vedem mai des cu prieteni, colegii de munca sau de scoala, activitatile de zi cu zi continua in online. Discutiile s-au mutat acum in jurul dispozitivelor multimedia, avem telefoane mobile, tablete, laptopuri care poate unele dintre ele nu au o camera la fel de buna, iar pentru a aduce un plus in discutiile din online, pe principiul calitate, ai nevoie de o camera mai buna. Ieftin si bun este mai greu de gasit, dar iata ca camera web, Loosafe™ SS-350 se apropie foarte mult de acest rezultat, fiind un model destul de atractiv ca pret, ce ofera o calitate video pe masura, demn de standardul Full HD. 

Camera web, Loosafe™ SS-350, Full HD 2MP, 30FPS, anulare zgomot de fond, negru

 

     Chiar daca 720p este standardul cel mai des utilizat chiar in cazul unor telefoane mid-range, fiind adesea folosit pana la generatia Iphone 7, acesta nu mai garanteaza o calitate specifica vremurilor noastre, asa ca un Full HD se preteaza mai bine noii generatii si noilor cerinte. 1080p are mai mult sens in 2021, fiind ideal pentru utilizatorii care petrec mai mult timp ins edinte online sau chiar in timpul scolii online. Deasemenea in cazul in care esti pasionat de continut video sau streaming online, o camera Full HD merita cu prisosinta. Astfel ca alegerea acestei camere in randul celor recomandate nu este una tocmai la intamplare, modelul curent avand toate atributele necesare cat sa o consideri o investitie meritoasa.

 

Camera web, Loosafe™ SS-350, Full HD 2MP, 30FPS, anulare zgomot de fond, negru 

 

  In termeni de pixeli, camera web, Loosafe™ SS-350 este capabila sa reproduca un numar de 2 MP, dar asta nu este atat de important deoarece senzorul Full HD compenseaza prin mai multa culoare la nivel de detalii. Cu un sistem de imagistica SS-350 ofera o calitate extraordinara a imaginii, o culoare exceptionala si o precizie optica exceptionala la rezolutii de pana la 1536p. Tehnologia Loosafe optimizeaza echilibrul luminii pentru a accentua fetele si a face tonuri de piele cu aspect natural, chiar si in conditii de lumina slaba sau cu iluminare din spate.

 

    Această cameră web este compatibilă atât cu modele mai vechi de calculatoare, dar şi cu sisteme de operare moderne. De exemplu, poate fi conectata cu uşurinţă la un calculator ce deţine drept sistem de operare Windows 7, XP sau Vista. Vine cu o rezoluţie de 2 MP ceea ce-i poate oferi un contact video cel puţin decent. De asemenea, corpul camerei web este rotativ la un unghi de 110 grade, ceea ce înseamnă că poţi poziţiona camera după bunul plac, cu orientarea către cel mai bun unghi vizibil cu putinţă.Webcam-ul SS-350 capteaza un sunet mai realist din toate unghiurile, astfel incat vocea ta sa vina prin sunete naturale si clare.

 

    Culorile sunt vibrante, unghiul de vizualizare este foarte ridicat, fiind ideală pentru sesiunile de video online chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. 

 

Recomandare:

 

Daca te-am convins ca aceasta este o alegere potrivita pentru tine, poti vedea oferta de pret actualizata aici

 

Zilele camera beneficiaza de oferta de sezon, avand un discount semnificativ, oferta valabila pentru stoc limitat: Verifica pret actualizat

 

Camera web, Loosafe™ SS-350, Full HD 2MP, 30FPS, anulare zgomot de fond, negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *