Combina frigorifica Star-Light CC-265APP – Review si pareri personale

         Star-Light CC-265APP este o combina frigorifica excelenta pentru fi folosita in locuinta proprie, un model care beneficiaza de numeroase imbunatatiri din punct de vedere al posibilitatilor de racire, este spatioasa si accesibila ca pret. Designul de exterior este unul destul de simplist, culoarea predominanta fiind alb, beneficiaza de doua usi acces interior separat, atat pentru frigider cat si congelator. Am achizitionat-o de o luna de zile, iar in tot acest timp am fost multumita de randamentul ei, nu este zgomotoasa, consumul energetic este modic, iar la interior am un spatiu suficient de mare pentru a pastra alimentele zilnice.

         Recunosc ca nu e o combina frigorifica care sa exceleze din punct de vedere al aspectului, dar pentru cineva care este in cautarea unui dispozitiv minimalist, care sa isi faca bine treaba pentru care a fost proiectat, o recomand cu placere. Pentru volumul sau, de aproximativ 265 litri, nu este foarte inalta, cei 175 cm, fiind perfecti, mai ales daca va trebui sa o duci intr-ul apartament, acolo unde stim apar mereu probleme la mutare, datorita usilor de acces. 

         Consumul energetic nu este unul exagerat, mai ales ca este incadrata si in clasa de eficienta A++. Combina frigorifica Star-Light CC-265APP imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica.

Combina frigorifica Star-Light CC-265APP, 265 l, Clasa A++, H 175.5 cm, Alb

      Pentru interior spatiul disponibil de 265 litri este impartit intre frigider (195 litri) si congelatorul de 70 litri, situat din zona inferioara a sa. Frigiderul ca spatiu, este impartit pe 4 nivele separate de rafturi din sticla securizata, care pot fi oricand glisate sau reasezate pentru a urmari marirea sau micsorarea spatiului dintre nivele. Usa de acces interior este dotata cu suporti pe dimensiuni diferite pentru a putea primi sticle si alte alimente de marimi diferite. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Pentru produsele proaspete, frigiderul poseda o locatie speciala pentru branzeturi dar si zona speciala pentru fructe si legume astfel incat acestea sa nu inghete. 

       Congelatorul desi un pic mai mic, ca dimensiune, este si el compartimentat pe 3 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele. Garnitura este una antibacteriana iar uşile sunt reversibile. Capacitatea de congelare a acestei zone frigorifice este de pana la 3.5 Kg/24 de ore.

        Din pacate combina beneficiaza de un sistem de racire clasic, iar asta inseamna ca in timp trebuie decngelata pentru a-si pastra calitatile tehnice iar racirea sa fie eficienta. Temperatura la interior va putea fi setata cu ajutorul termostatului reglabil, pozitionat pe unul din peretii de interior.

        Odata deschisa usa, se va activa in mod automat sistemul de iluminare intern, care te va ajuta sa folosesti combina frigorifica si in cazul unei lumini ambientale mai scazute. 

Recomandare:

      Comanda combina acum si beneficiezi de transport gratuit si de garantie 24 de luni: Vezi oferta curenta

      Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

     Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Star-Light CC-265APP, 265 l, Clasa A++, H 175.5 cm, Alb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *