Combina frigorifica Liebherr CU 3515 – Review si specificatii tehnice

         Daca doresti sa cumperi o combina frigorifica in viitorul apropiat, ar trebui sa iei in considerare sa pui pe lista achizitiei si pe Liebherr CU 3515, un model care raspunde corespunzator necesitatilor, avand un consum minim, ofera posibilitatea unei raciri consistente si nu costa nici foarte mult. Liebherr CU 3515.  Tehnica de ultima generatie si componentele de buna calitate o ajuta pe aceasta sa aiba un consum foarte redus de energie fiind incarata astfel in clasa energetica A++. Aceasta da o noua dimensiune in clasa de consum energetic fiind cu pana la 20% mai economica fata de alte dispozitive din gama sa. Astfel consumul inregistrat de aceasta va ajunge la o valoare de pana in 216 kW/an.

      La capitolul design, vei observa destul de multe elemente de design, cat sa o faca pe aceasta placuta la vedere, materialele sunt de calitate, foarte bine finisate, iar culoarea este una alba mata. Designul combinei este unul foarte placut. Aceasta este în primul rand inalta, avand dimensiunile de 181.7 x 62.5 x 60 cm. Combina este alcatuita din materiale de calitate, fiind ușor de curatat si de intretinut. In acelasi timp, sistemul SmartSteel reduce retinerea amprentelor, iar posibilitatea zgarierii usilor este mult mai mica. Acestea sunt prevazute cu mânere verticale si balamale revesibile. Deschiderea se face spre dreapta în mod standard, dar vei putea schimba oricand directia daca ai nevoie. Interiorul beneficiază de iluminare cu becuri LED, care au nivel al consumului foarte redus.

         Sistemul SmartFrost impiedica depunerile de gheata in cantitati mari la interior, decongelarea fiind de acum un proces care nu va mai lua timp mult si se va desfasura mai rar. 

         Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 310 litri din care 220 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 88 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este organizat pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Toate rafturile din sticla securizata pot fi scoase la exterior cu usurinta pentru a crea astfel un spatiu cat mai variat si practic de depozitare pentru obiecte voluminoase.

        Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 7 Kg la 24 de ore. Atat frigiderul cat si congelatorul folosesc un sistem de dezghetare automat.

      Combina frigorifica Liebherr CU 3515 este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care:

functie super congelare/racire –  interiorul congelatorului este racit instant imediat dupa ce este pus in functiune

sistem avertizare usa deschisa – esti avertizat sonor in momentul in care vei lasa usa deschisa mai mult de 1 minut

        In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Liebherr CU 3515 se remarca printr-o autonomie de pana la 30 ore pana se dezgheaza total. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentiosa (nivel zgomot 39 dB). 

Recomandare:

          Calitatea extraordinara a combinei frigorifice Liebherr CU 3515 este garantata si de garantia extinsa de pana la 4 ani de care beneficiaza acest dispozitiv: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *