Coltar Kring Oscar, textil + PU pret si specificatii de design

      De curand mi-am achizitionat coltarul Kring Oscar din stofa si am reusit astfel sa imi pun in aplicare un plan mai vechi de-al meu si anume sa am un loc comod de unde pot urmari un film duminica in familie. Arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde il vei aseza iar materialul din stofa de culoare maro crem ii da acestuia un aspect de lucru bine facut nu ieftin, din categoria premium. Casa pare mult mai primitoare calduroasa acesta reusind sa se integreze perfect alaturi de celelalte elemente de mobilier.

      Daca esti hotarat sa il comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acestuia, si anume: lungime: 243 cm, lățime: 150 cm și înălțime: 77 cm. 

      Coltarul se poate extinde oferind astfel un spatiu mare de dormit, are sezutul pe arcuri cu burete si dispune de doua lazi pentru depozitare. In laterale coltarul are doua cotiere de protectie in linii drepte si elegante imbracate in burete si stofa catifelata. Sezutul este foarte confortabil iar materialul care imbraca salteaua are mai multe cusaturi pentru a oferi materialului fermitate si pentru a impiedica deplasarea acestuia.

      Odata initiata comanda l-am primit acasa a doua zi iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu care poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Acesta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor.
Cadrul realizat pe structura din fier si lemn masiv de brad. este incadrat dea lungul unui recliner din metal pentru a sustine greutatea si o mai buna manevrabilitate la transport. Totul este acoperit din materiale bumbac si catifea.

      Coltarul extensibil Kring Oscar beneficieaza de un sistem de recliner, fiind optiunea cea mai indicata pentru cei care doresc sa se relaxeze in pernutele moi ale canapelei. Este echipat cu un mecanism de balansare, cu o actionare simpla, mecanica, ce il transforma intr-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Coltar Kring Oscar, textil si PU, 240x150x77 cm, Maro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *