Canapea pat gradina cu baldachin Kring Florida – senzatie la tine in curte

      Kring Florida este un pat de tip baldachin, ideal pentru a fi pozitionat oriunde in curtea ta sau langa piscina, fiind un loc excelent unde sa te relaxezi in zilele calduroase de vara. Sau daca vrei sa vezi cum e sa dormi noaptea afara, ti-ar mai trebui un suport de plasa de tantari la exterior si totul e gata pentru a improviza un loc de dormit de vis, de unde vei putea numara chiar si stelele pe cer. 

      Acesta va deveni punctul de atractie din spatiul pe care doresti sa il amenajezi si iti va asigura clipe de neuitat petrecute in aer liber, alaturi de familie, prieteni sau singur citind o carte. Salteaua din spuma de 8 cm ofera o senzatie de relaxare, iar bolta rabatabila va protejeaza de razele soarelui. Acesta va face senzatie si la plaja, sau in cazul in care doresti sa iti amenzjezi o piscina in curte. Tot ce iti mai lipseste sunt racoritorele, muzica iar petrecerea poate incepe.

       Constructia acestuia are la baza un suport din aluminiu invelit in partea inferioara cu ratan si plastic. de la distanta parand a avea forma unei scoici, care se va ascunde bine la umbra sau in zona de nisip. Impletitura din PE tip ratan a fost tratata si testata pentru a rezista in exterior, iar cadrul din aluminiu este vopsit electrostatic si finisat fara suduri vizibile. Pentru o pozitionare corecta, va trebui sa tii cont de urmatoarele dimensiuni: 168 x 168 x 78 cm. 

Recomandare:

      Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alege inteligenta pentru petrecerea timpului liber cu familia: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Canapea pat gradina cu baldachin Kring Florida, Alb/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *