Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 400 HR pret si specificatii tehnice

       Era o vreme cand consideram ca un ceas de tip smartwatch nu isi gasea utilitatea, dar acum la o luna de cand tot folosesc E-Boda Smart Time 400 HR, pot spune ca acum gasesc mai multe utilitati decat la inceput. Practic am devenit dependent si e primul lucru care fac inainte de a iesi pe usa sa plec la servici, e sa verific ca il am la mana. Este o unealta perfecta care te va tine conectat la notificati din partea retelelor sociale, mail, si apelurilor de pe telefon. 

     In partea de design un lucru care imi place foarte mult este ca respecta specificul de ceas clasic, carcasa fiind una rotunda. Navigarea prin meniu este disponibila modificand starea rotitei care inconjoara intreg cadranul. Cureaua este una din piele de culoare neagra, pare destul de solida la prima vedere si in acelasi timp rezistenta.

      Smartwatch-ul poate fi la fel de bine folosit si de cei care sunt pasionati de sport si miscare sau atunci cand mergi la sala, acesta avand integrate deasemena si aplicatii fitness de monitorizare ritm cardiac, numar de pasi si meniu antrenament. Ca si specificatii acesta are 128 MB de memoria RAM, 32 MB memorie interna, procesor MediaTek 6261 single-core tactat la 360 Mhz, un ecran OGS DE 1,3 inch, baterie de 380 mAh si Bluetooth 3.0. Bateria de 380 mAh ii ofera acestuia o autonomie de pana la 2 zile maxim de functionare, timpul de incarcare completa fiind de 3 ore.

Recomandare:

     Ca si cuvant de incheiere, E-Boda Smart Time 400 HR este un smartwatch care isi merita pe deplin pretul, un model simplu, pe care il vei indragi de la prima utilizare: Verifica oferta pret

     In plus zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ pe care merita sa il iei in seama: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *