Ceas Smartwacth E-Boda Smart Time 300 pret si specificatii tehnice

       E-Boda Smart Time 300 este unul din smartwatch-urile autohtone care pe langa un design interesant, beneficiaza si de un pret foarte accesibil, as spune combinatia perfecta daca ai de gand sa iti cumperi si tu un smartwatch sau sa il faci cadou unei persoane dragi tie. E-Boda dupa cum stiti este un brand local de electronice care actioneaza evident ca si competitorii sai, adica nu produce efectiv device-urle ci practica rebrand-ul, dupa cum am spus la fel ca si ceilalti “producatori” de la noi.

        Controlul aplicatiilor se face cu ajutorul rotitei situata pe una din lateralele carcasei, unde mai gasesti si butonul de power ON/OFF. Ecranul de afisare spatiu de lucru are un format dreptunghiular si o rezolutie exprimata in pixeli de 240 x 240. Este o unealta perfecta care te va tine conectat la notificati din partea retelelor sociale, mail, si apelurilor de pe telefon. 

      Smartwatch-ul poate fi la fel de bine folosit si de cei care sunt pasionati de sport si miscare sau atunci cand mergi la sala, acesta avand integrate deasemena si aplicatii fitness de monitorizare ritm cardiac, numar de pasi si meniu antrenament. Ca si specificatii acesta are 128 MB de memoria RAM, 32 MB memorie interna, procesor MediaTek 6261 single-core tactat la 360 Mhz, un ecran OGS DE 1,54 inch si baterie de 380 mAh. Bateria de 380 mAh ii ofera acestuia o autonomie de pana la 2 zile maxim de functionare, timpul de incarcare completa fiind de 3 ore.

Recomandare:

     Ca si cuvant de incheiere, E-Boda Smart Time 300 este un smartwatch care isi merita pe deplin pretul, un model simplu, pe care il vei indragi de la prima utilizare: Verifica oferta pret

     In plus zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ pe care merita sa il iei in seama: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *