Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 5035 16D D06 TS2R – Review

        Tesy Anticalc GCV 5035 16D D06 TS2R este un boiler vertical potrivit pentru oricare locuinta, o solutie ideala care ofera solutia eficienta pentru a avea apa calda in casa ta. Instalarea unei centrale termice poate fi de durata, pana se face proiectul, achizitia materialelor sau chiar a centralei in sine, suma finala fiind considerabila mai mare. Astfel daca vrei sa iesi mult mai ieftin la factura, Tesy Anticalc GCV 5035 16D D06 TS2R poate fi varianta de luat in seama. Sticla transparenta de la exterior ofera utilizatorului o vizibilitate maxima in ceea ce priveste reteaua de distributie de la interior, o adevarata inginerie daca il privesti ca un incepator in domeniu.

      Forma sa verticala este un avantaj, in cazul in care la baie nu dispui de o suprafata mare, astfel ca indiferent de cat spatiu ai la dispozitie, acesta isi va gasi cu siguranta un loc optim, descris de urmatoarele valori: 80.7 x 35.3 x 38. Instalarea sa este un proces mai complex, dar daca ai cunostiinte de instalatii, urmarind cartea tehnica, totul poate deveni foarte simplu. Pentru cei cu mai putina experienta le recomand sa apeleze la servicii specializare sau un instalator profesionist. 

       Fiind un dispozitv de mici dimensiuni, cu un volum de 50 de litri, timpul de incalzire al apei prelucrate este foarte bun, temperatura maxima fiind atinsa in aproximativ 1 ora si 37 de minute. Ca eficienta e bine de stiut ca poate fi folosit de o persoana fara probleme la o sesiune de baie. Daca mai doreste cineva sa faca baie din familia ta, abia dupa 1 ora poti spune ca apa va atinge o temperatura optima. 

       Boilerul electric Tesy Anticalc GCV 5035 16D D06 TS2R are o putere de pana la 1600 W si poate incalzi un volum de pana la 50 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 18 mm pentru un transfer al caldurii minim. Elementul de protectie este dat de sticla ceramica. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Modul Eco este potrivit in cazul in care doresti sa folosesti acest dispozitiv mai cupatat, cu un consum energetic inregistrat mai moderat. 

      Elementul de incalzire este reprezentat de un anod din magneziu, acesta fiind des intalnit la astfel de dispozitive de tip boiler. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Zilele acestea este disponibil la reducere, aceasta fiind inclus intr-o campanie de reducere: Verifica pret actualizat

 

Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 5035 16D D06 TS2R, 1600 W, 50 l, 2 trepte de putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *