Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R pret si specifcatii tehnice

     Boilerul electric vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa incalzeasca apa de la robinet acum ca vine in curand sezonul rece.  Instalarea unei centrale termice poate fi de durata, pana se face proiectul, achizitia materialelor sau chiar a centralei in sine, suma finala fiind considerabila mai mare. Astfel daca vrei sa iesi mult mai ieftin la factura, vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R poate fi varianta de luat in seama. Sticla transparenta de la exterior ofera utilizatorului o vizibilitate maxima in ceea ce priveste reteaua de distributie de la interior, o adevarata inginerie daca il privesti ca un incepator in domeniu. Proiectat in forma cilindrica acesta creaza efectul unic „Pisto Effect” ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda.

Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R, 2400 W, 100 l, 2 trepte de putere

            Garantie extinsa pentru rezervor de 5 ani >> Detalii suplimentare 

     Boilerul electric Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R are o putere de pana la 2400 W si poate incalzi un volum de pana la 100 de litri. Peretii interiori ai boilerului sunt prevazuti cu un strat de izolatie de 18 mm pentru un transfer al caldurii minim.

     Panoul de comanda este dotat cu un intrerupator de tip On/Off ce are doua moduri de operare indicat prin schimbarea de culoare a luminii. Atunci cand se afla in modul incalzire va fi activa culoarea rosie iar in momentul in care este atinsa temperatura setata culoarea rosie devine albastra. Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Apa atinge o temperatura de 32 de grade in 50 de minute iar 65 de grade temperatura maxima este atinsa in 2 h si 10 de minute. 

     Temperatura de incalzire poate fi setata tot din panoul de comanda cu ajutorul unui termostat. Modul Eco este potrivit in cazul in care doresti sa folosesti acest dispozitiv mai cupatat, cu un consum energetic inregistrat mai moderat. 

    Ca elemente de siguranta acesta vine cu protectie anti-inghet si siguranta la incalzire ce opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita temperatura maxima de functionare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R, 2400 W, 100 l, 2 trepte de putere

Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R
  • Calitate si pret
4.5

Rezumat

Boiler electric vertical Tesy Anticalc GCV 10044 24D D06 TS2R review, pret si specificatii tehnice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *