Birou cu Inaltime Reglabila A+ BRLN02, pret, specificatii design

    A+ BRLN02 este un birou pe care il recomand celor care petrec multe ore in fata unui calculator, un loc unde vei regasi o multime de solutii inovative moderne pentru a usura viata si a face totul sa para mult mai comod. La prima vedere nu ar parea sa fie ceva iesit din comun, dar odata ce te asezi in jurul lui vei observa ca acesta ofera o multime de solutii de ajustare forma, inaltime, si format prin extindere. Mai multi specialisti considera ca lucratul din picioare care sa alterneze cu sezutul pe un scaun clasic de birou este o optiune ideala prin care putem avea grija de corpul nostru. Practic la fel ca un pupitru, biroul cu inaltime reglabila A+ BRLN02 va fi spatiul tau de lucru pe care il vei putea configura sa lucrezi asa cum iti dicteaza inima.

    Din punct de vedere al designului, masa masoara in dimensiuni 120 x (76 – 126) x 73,8 cm fiind realizata pe o structura rezistenta metalica, avand un blat din PAL. Inaltimea este variabila deoarece poate fi modificata de utilizator in functie de nevoile speciale in intervalul 72.5 – 122 cm. Cele doua picioare de sprijin pozitionate la extremitati asigura biroului o stabilitate excelenta indiferent de suprafata. Sistemul de ajustare si reglare inaltime este unul manual, asa cum se poate observa in figura urmatoare, actionarea fiind prin rotire in sensul acelor de ceasornic.

Birou cu Inaltime Reglabila A+ BRLN02 ,manual, 1200x738mm

    Materialul cadrului este unul solid, majoritar PAL. Masa este destul de grea ca sa fie mutata de unul singur, dar demontata, poate fi usor manevrata dintr-o camera in alta. Chiar si atunci cand comanda ajunge acasa, aceasta soseste neasamblata, pentru transportarea in siguranta si mai usoara.

 

Recomandare:

 

        Biroul arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Birou cu Inaltime Reglabila A+ BRLN02 ,manual, 1200x738mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *