Bicicleta eliptica Reebok GX50 ONE pret si specificatii tehnice

       Reebok GX50 ONE este una dintre recomandarile nostre in materie de cel mai bun model care poti sa il achizitionezi pe aria bicicleta eliptica, un concept care reflecta caracteristica de imagine pe care si-au facut-o de-a lungul timpului cei de la Reebok in lumea sportului. Sportiv sau simplu utilizator, cu siguranta vei dori sa incerci acest dispozitiv care uimeste la fiecare utilizare, un model care intruneste toate cerintele sportului de performanta. 

      Designul futuristic permite utilizatorului sa aiba parte de tot confortul de care are nevoie si sa fie informat cu privire la progresele pe care le-a facut cu ajutorul computerului de bord ultramodern. Consola centrala este formata dintr-un display de mari dimensiuni de tip TFT care afiseaza in timp real bataile inimii, distanta parcursa si viteza medie de parcurs. Sub display se gaseste un selector circular cu buton de Start/Stop – pornire, oprire activitate si alte butoane cu care poti varia nivelul de intensitate al exercitiilor, alege un alt program de lucru sau selectie paracetrii de performanta pentru exercitiile tale. 

                                            

        Oferta este generoasa si atunci cand vine vorba de programe de lucru, fiind disponibile pana la 23 de programe care pot fi de fiecare data personalizate dupa bunul plac. Poti varia si nivelul e intensitate al exercitiului, pe unul din cele 32 de trepte controlate electronic. Masurarea pulsului se face cu ajutorul unor senzori mntati sub manson, informatii care sunt apoi transmise catre computerul de bord prin tehnologia wireless. 

       Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

       Alimentarea aparatului se poate face fie la reteaua de curent a casei sau prin USB, conectat la unul din dispozitive din zona care beneficiaza de acest port. 

       Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului. Greutatea volantei este de 9 kg, ceea ce este suficient pentru a creea o miscare lina si a oferi rezistenta la uzura in timp. Rezistenta pedalelor este motorizata, ceea ce inseamna ca o vei putea ajusta in 16 trepte, direct din panoul de comanda.

      Sistemul de rulare este silentios si lin, chiar si la nivelele de dificultate superioare. Greutatea maxima admisa pentru acest model este de 120 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

         

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *