Bicicleta eliptica Housefit HB 8169 S pret si specificatii tehnice

      Housefit HB 8169 S este o bicicleta de tip eliptica, numai buna pentru a exersa chiar la tine acasa miscarea si de a fi mereu in forma, un model foarte bine vandut, disponibil la un pret accesibil. Acest model este poate cea mai buna bicicleta eliptica magnetica „entry level”, raportul calitate/ pret fiind excelent pentru un produs destinat utilizarii la domiciliu.

       Aparatul fitness vine dotat cu un computer bord central format din un buton central de comanda si afisor cu display LED . Principalii indicatori ai computerului de bord fac referire la: timp, viteza, distanta, calorii, si BodyFat. 

       In functie de performantele fizice poti opta pentru un nivel de dificultate controlat pe una din cele 8 trepte de lucru disponibile. Suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are mai multe nivele de rezistenta ce pot fi selectate manual.

      Mecanismul voalantei de 8 Kg determina miscarea intregii biciclete, iar cu cat este mai grea, cu atat miscarea va fi mai lina (deoarece va exista mai multa inertie) si treptele de rezistenta mai bine delimitate. Efectele sunt atat asupra organismului – miscarea lina, controlata si atenuata va proteja articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. 

    Bicicleta vine dotata cu doua seturi de brate, unul fix si altul mobil pentru a obtine astfel un antrenament mai echilibrat. 

     Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *