Bicicleta Eliptica Kettler Axos Cetos pret si specificatii tehnice

      Bicicleta Eliptica Kettler Axos Cetos este un model care se incadreaza perfect in specificul unui dispozitiv de fitness de performanta, un aparat care poate fi folosit atat acasa sau in cadrul salilor de fitness specializate. Acest model este poate cea mai buna bicicleta eliptica, raportul calitate/ pret fiind excelent pentru un produs destinat utilizarii de performanta, atat de catre sportivi cat si utilizatori obisnuiti. 

      Greutatea volantei este de 18 kg, ceea ce este suficient pentru a creea o miscare lina si a oferi rezistenta la uzura in timp. Rezistenta pedalelor este motorizata, ceea ce inseamna ca o vei putea ajusta in 16 trepte, direct din panoul de comanda. Pedalele sunt reglabile, pentru a se potrivi fiecarui utilizator in parte, iar pentru un antrenament eficient, dispui de 12 programe diferite. Totusi, nu poti stoca in memoria aparatului si programe individuale. Fiecare utilizator in parte poate inregistra un profil personal, in care poate face diverse modificari care sa se potriveasca cu nevoile personale de lucru in timp (maxim 4 utilizatori se pot inregistra).

    Aparatul fitness vine dotat cu un computer bord central performant format din zona butoane de comanda si afisor cu display LCD in culori . Principalii indicatori ai computerului de bord fac referire la:  Puls, timp, viteza, distanta, calorii, RPM, scan, ceas, temperatura, THR, calendar si BodyFat.

       Tot in partea frontala, ghidonul poate fi reglat dupa preferintele utilizatorului, mai sus, in jos sau mai aproape de corp. Manerele de sustinere sunt prevazute cu mansoane din cauciuc rezistenta cu proprietate antiaderenta sub care se afla senzori de detectie puls. Datele obtinute in timpul exercitiului vor fi transferate astfel catre computerului de bord care va raporta totul in timp real. Greutatea maxima suportata de aceasta este de 130 Kg.

      Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret actualizat

Bicicleta Eliptica Kettler Axos Cetos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *