Bicicleta eliptica HouseFit HB 8180 EL pret si specificatii tehnice

      Bicicleta eliptica HouseFit HB 8180 EL este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului. Un antrenament zilnic cu acest dispozitiv iti va lucra in special muschii din partea inferioara, dar deoarece stai in picioare si dispui de un set de manere mobile, tot corpul va fi solicitat. Principalul sau avantaj fata de alte forme de antrenament cardiovascular este ca nu suprasolicita articulatiile.

       Aparatul fitness vine dotat cu un computer bord central performant format din zona butoane de comanda si afisor cu display LCD in culori . Principalii indicatori ai computerului de bord fac referire la: Puls, timp, viteza, distanta, calorii, RPM, scan, ceas, temperatura, THR, calendar si BodyFat. Pe langa oferirea de informatii de baza din consola se poate selecta programele specifice de antrenament. Pe langa oferirea de informatii de baza, precum viteza, distanta, timpul, caloriile consumate, pulsul, din consola se poate selecta rezistenta la pedalare dar si programe specifice de antrenament.

      Mecanismul de franare de tip magnetic implica gradul de dificultate cu care vei pedala si modul in care este acesta ajustat. Acestea din urma folosesc un magnet, care poate fi ori apropiat si indepartat pentru o rezistenta diferita. In functie de performantele fizice poti opta pentru un nivel de dificultate controlat pe una din cele 8 trepte de lucru disponibile. Suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate manual.

      Mecanismul voalantei de 9 Kg determina miscarea intregii biciclete, iar cu cat este mai grea, cu atat miscarea va fi mai lina (deoarece va exista mai multa inertie) si treptele de rezistenta mai bine delimitate. Efectele sunt atat asupra organismului – miscarea lina, controlata si atenuata va proteja articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. 

    Bicicleta vine dotata cu doua seturi de brate, unul fix si altul mobil pentru a obtine astfel un antrenament mai echilibrat. 

     Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta eliptica HouseFit HB 8180 EL, Greutate volanta 9kg, Cursa dubla a manerelor pentru antrenarea partii superioare a corpului, +1 CADOU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *