Aparat de aer conditionat Yoki YW24IT DC Inverter pret si specificatii tehnice

       Yoki YW24IT DC Inverter este un sistem de climatizare care ofera numeroase optiuni in privinta dotarilor, totul la un pret accesibil. Este un aparat electrocasnic minunat care face totul exact ca la carte, fiind un adevarat profesionist atunci cand vine vorba de a obtine la interior un mediu ambiant perfect, fie ca e cald sau racoare. Cu o putere de 24.000 BTU vai putea raci cu usurinta chiar si un apartament/spatiu de birouri, aceasta fiind absoluta in ceea ce priveste dotarile unui aparat de aer conditionat, timpul de racire/incalzire in interior fiind foarte scurt. Fiabilitatea materialelor si tehnologiile bine puse la punct care le poseda acest aparat sunt inca o data evidentiate prin existenta unei garantii extinse de pana la 5 ani, de care beneficiaza fiecare utilizator. 

Split aer conditionat Yoki

       Tehnologia Inverter cu care vine dotat aparatul de climatizare Yoki YW24IT DC promite o eficienta mult mai buna in ceea ce priveste consumul energetic, lucru vizibil si prin clasificarea acestui aparat in clasa energetica A++. Tehnologia Inverter este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, totul cu un nivel redus al zgomotului in timpul functionarii acestuia. Aparatul de aer conditionat Yoki YW24IT DC este ultra silentios, acesta avand la baza tehnologii moderne de atenuare vibratii si unda de zgomot pentru un confort deplin. pentru timpul nopti acesta are in dotare si un regim de lucru special adaptat in acest sens – Sleep care asigura linistea deplina pentru a nu deranja somnul tau. Atat unitatea interioara cat si cea exterioara, au in componena un invelis izolator fonic cu rolul de a reduce zgomotul si de a crea atmosfera de confort dorita.

       Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -15 grade Celsius cel mult pana la maxim 43 de grade la interior. Toate informatiile legate de temperatura vor fi afisate pe ecranul LED al unitatii interioare. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri. Debitul de aer furnizat de unitatea de interior este de 1100 metri cubi/ora. Sistemul de protectie socuri la fluctuatiile de tensiune furnizeaza o protectie optima in timpul functionarii acestuia protejandu-l la eventualele varfuri de tensiune.

       Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezghetare automata, dezumidificare – elimina excesul de umiditate din atmosfera, timer etc. In cazul in care doresti ca temperatura optima sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt, acesta beneficiaza si de functie Turbo Cooling care face ca conditiile de mediu stabilite de tine prin setare sa fie atinse in cel mai scurt timp prin punerea in functiune a aparatului de climatizare la capacitate maxima. In modul de incalzire viteza ventilatorului este controlata de temperatura condensatorului. Ventilatorul porneste doar atunci cand condensatorul este incalzit suficient.

       Cu functia auto-curatare aparatul de aer conditionat recurde la aplicarea unui val termic la o temperatura ridicata pentru a elimina umezeala de la mecanismele de interior care pot cauza in timp aparitia mucegaiului. 

Sistem activ de filtrare

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit. Pentru a dispersa microorganismele din mediul ambiant, acesta poseda un filtru cu Active care filtration – ce permite filtrarea aerului poluat de microparticule sau microorganisme prin filtrul special de carbune activ incorporat in unitatea interioara.

       Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.

Recomandare

       Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Yoki YW24IT DC Inverter 24000 BTU , inverter , clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *