Aparat de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design+ pret si specificatii tehnice

      Vivax ACP-09CH25AESI S-Design+ este un aparat de aer conditionat capabil sa asigure o ambianta placuta pe timp de vara atunci cand temperaturile sunt ridicate chiar si in cazul unui spatiu extins. Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design+ are o capacitate impresionanta de control al temperarii dintr-o camera, puterea de racire in cazul acestui model fiind de aproximativ 9000 BTU.

       Un lucru esential in tot acest mecanism de racire il reprezinta si forma si designul aparatului, forma curbata usor spre interior permite o distributie mai buna a aerului rece in intreaga camera prin balearea fantelor de aer in directia setata de tine.

        Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design+ iese in evidenta si prin prisma consumului destul de redus in timpul functionarii, acesta fiind incadrat in clasa de consum A++ pentru functia de racire si A+ pentru incalzire. Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus.  Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al Unitatii Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Compresoarele DC-Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite etichetarea echipamentelor Vivax cu A++ conform normelor UE.

      Aparatul de climatizare poate fi controlat de la distanta fie cu ajutorul telecomenzii din dotare sau mai comod cu ajutorul telefonului sau tabletei, prin instalarea unei aplicatii de recunoastere dedicate, compatibila cu sistemele de operare Android si Ios prin tehnologia W-Fi control.  Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi poti controla aparatul de aer conditionat de oriunde, folosind propriul smart phone.

      Functiile si programele disponibile sunt adaptate celor mai variate cerinte si cuprind urmatoarele functionalitati: – functie ventilare disponibila in mai multe trepte progresive – Auto Restart – pornire automata avand aceleasi setari de lucru stabilite in prealabil de utilizator – Dezghetare automata – functie utila in cazul in care vei folosi aparatul iarna pe incalzire – Dezumidificare – Elimina excesul de umiditate din atmosfera – Functie Jet – Reduce temperatura pana la 18 grade Celsius in maxim 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode – Sleep/Night Mood – functionare silentioasa pe timp de noapte – Functie de memorare a pozitiei flapsului  – La repornirea aparatului de aer conditionat, pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer va fi aceiasi ca cea setata de dumneavoastra la ultima setare efectuata.

       In cazul in care temperatura la interior atinge nivelul stabilit de tine, aparatul trece in modul Stand by 1W, care permite un consum mult redus fata de o functionare normala. Odata ce cerintele termice nu mai sunt respectate, aparatul isi reia ciclul normal de functionare. Pentru functia ventilare, acesta poate stabili pana la 12 trepte de viteza progresive cu posibilitate de reglare flapsuri sa se deplaseze astfel incat aerul sa nu fie livrat mereu in acelasi loc. Functia de dezghetare inteligenta se activeaza doar pe modulul de incalzire, atunci cand apare gheata in unitatea interioara. De obicei, acest lucru se intampla o data la 50 de minute, cand ventilatorul face o pauza de 10 minute, urmand a-si relua automat activitatea.

       In timp aparatul are nevoie si de asa numita curatare interna care se poate face apeland la functia de autocuratare care presupune pornirea schimbatorului de caldura care prin asigurarea unui nivel termic de caldura optim, va elimina urmele de umezeaza care in timp pot duce si la aparitia mucegaiului. 

      Functia de autodiagnoza presupune semnalarea prematura a oricaror probleme aparute in activitatea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI S-Design. Pe display-ul unitatii interioare va fi afisat un cod specific fiecarei erori. Astfel, veti putea remedia problemele inainte ca acestea sa devina ireversibile. Se va detecta inclusiv scurgerea de freon. Cu functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant vei fi instiintat atunci sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE “.

      Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai bine puse la punct, disponibile pe piata in aceasta gama de pret si include urmatoarele sisme de protectie si filtre: filtru praf – absoarbe si elimina particulele fine de praf, filtru Cold Catalyst – neutralizeaza bacteriile care pot provoca alergii si afectiuni ale pielii din aerul respirabil si Ionizatorul care elibereaza particule de ioni negativi pentru a asigura un aer proaspat si sanatos.

       Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

    Nivelul de zgomot atins pe timp de noapte este unul relativ destul de scazut, fapt care il recomanda ca fiind un dispozitiv silentios care nu te va deranja noaptea atunci cand dormi.

Recomandare:

      E alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Primesti garantie 3 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Convector electric de podea Vivax CH-2007FW, Putere 2000W, 2 trepte de putere, functie turboventilatie, protectie supraincalzire, termostat reglabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *