Aparat de aer conditionat Yoki KW09IG1 performante excelente la racire

      Aparatul de aer conditionat Yoki KW09IG1 de provenienta japoneza este o alegere interesanta atat ca pret cat si din punct de vedere al dotarilor tehnice. Si cum japonezi fac lucruri de calitate la un pret destul de accesibil de multe ori, aparatul de aer conditionat Yoki KW09IG1 pare a fi o alegere de luat in seama in cazul in care nu dispui e un buget foarte generos.

 

      Acesta are o putere racire de 9000 BTU de tip split Inverter fiind ideal atat pentru uz personal in cadrul unei locuinte cat si pentru spatiile comerciale. Arata foarte bine si ca design, este complet alb si se potriveste perfect cu elementele de design ale oricarei locuinte. Suprafata acoperita de acest aparat de climatizare ajunge pana la 22 de mp. Debitul de aer furnizat de unitatea de interior este de 480 metri cubi/ora.

 

       Yoki KW09IG1 este un dispozitiv de climatizare economic atunci cand vine vorba de consum energetic, acesta fiind incadrat in clasa de consum superioara A++pentru functia de racire si de A+ la incalzire. Tehnologia Inverter este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, totul cu un nivel redus al zgomotului in timpul functionarii acestuia.Aparatul de aer conditionat Yoki KW09IG1 este ultra silentios, acesta avand la baza tehnologii moderne de atenuare vibratii si unda de zgomot pentru un confort deplin. pentru timpul nopti acesta are in dotare si un regim de lucru special adaptat in acest sens – Sleep care asigura linistea deplina pentru a nu deranja somnul tau.

 

       Functionarea acestuia este posibila doar la temperaturi mai mari de -15 grade Celsius cel mult pana la maxim 48 de grade. Toate informatiile legate de temperatura vor fi afisate pe ecranul LED al unitatii interioare. Controlul de la distanta al temperaturii il poti face cu ajutorul telecomenzii din dotare care o arie de actiune de pana la 7 metri.

 

       Functiile disponibile pentru a fi selectate sunt: ventilare, incalzire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat porneste avand aceleasi setari prestabilite, dezghetare automata, dezumidificare – elimina excesul de umiditate din atmosfera, timer etc. In cazul in care doresti ca temperatura optima sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt, acesta beneficiaza si de functie Turbo Cooling care face ca conditiile de mediu stabilite de tine prin setare sa fie atinse in cel mai scurt timp prin punerea in functiune a aparatului de climatizare la capacitate maxima.

       Cu functia auto-curatare aparatul de aer conditionat recurde la aplicarea unui val termic la o temperatura ridicata pentru a elimina umezeala de la mecanismele de interior care pot cauza in timp aparitia mucegaiului. 

 

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit. Pentru a dispersa microorganismele din mediul ambiant, acesta poseda un filtru cu Active care filtration – ce permite filtrarea aerului poluat de microparticule sau microorganisme prin filtrul special de carbune activ incorporat in unitatea interioara.

 

       Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice.

Recomandare

 

       Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Yoki KW09IG1 9000 btu , tehnologie inverter , clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *