Aparat de aer conditionat AUX DC Inverter pret si specificatii tehnice

        E timpul sa alegi un aparat de aer conditionat pentru sezonul calduros asa ca zilele acestea ne-am documentat care s-ar potrivi mai bine astfel incat sa respecte urmatoarele principii: pret accesibil si dotari cate se poate de bune iar concluzia a fost aparatul de aer conditionat AUX DC Inverter. Din punct de vedelre al designului, atat unitatea de interior cat si cea de exterior sunt de culoare alba astfel incat sa se potriveasca cu usurinta oricarui design de interior. Unitatea de interior are o fanta usor curbata spre interior pentru a parea astfel mult mai slim si este dotata si cu un afisor de tip LED care va indica temperatura setata de tine la care sa functioneze aparatul. 

      AUX DC Inverter este un aparat de aer conditionat modern care vine dotat cu o optiune de ultima generatie, tehnologie WI-FI, care iti va permite de acum sa stabilesti caracteristicile de mediu din casa ta direct de pe telefon cu ajutorul unei conexiuni la internet. Aparatul de aer conditionat conectat la reteaua locala din casa, va prelua imediat comanda venita de pe telefon si va aplica conditiile de mediu stabilite de tine astfel incat, odata ce ai ajuns acasa sa fie racoare asa cum ti-ai dorit. Pentru telefon este disponibila o aplicatie mobila cu acces user si parola compatibila cu telefoanele inteligente cu sistem de operare Android/Ios.

      Aparatul de aer conditionat conectat la routerul wireless va prelua comanda data de tine de pe telefon si isi va regla temperatura la un nivel optim ca tu sa te bucuri de racoarea casei tale inca din primul minut.

       Este construit din materiale de calitate, este compact si este optimizat si pentru un consum redus (clasa energetica A++). Are o putere de evacuare 9000 BTU pentru racire si de 8500 BTU pentru functia incalzire, fiind recomandat astfel pentru o locuinta de pana la 20 mp. Capacitatea de evacuare aer unitate interioara este de 730 metri cubi de aer intr-o ora. Atunci cand intra in StandBy, aparatul va reduce seminificativ consumul la numai 0.5W.
       
       Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta. Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. 

        Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta si cu ajutorul telecomanzii din dotare: Ventilare – ventilare incinta in 3 trepte progresive, Dezumidificare (iClean):  functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, etc. 

       Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Ionizatorul de aer este folosit pentru a elimina aparitia infectiilor bacteriene aeropurtate si de a reduce acumularea de electricitate statica. Nanoparticulele de argint care acopera acest filtru emit permanent ioni de argint pentru a elimina bacteriile. Bio Filtrul este compus dintr-o enzima biologica speciala si un filtru ECO. Filtrul ECO retine particule foarte mici de praf, bacterii, mucegaiuri si microbi, iar enzima biologica elimina bacteriile prin dizolvarea membranelor celulelor lasand aerul curat.

      Un alt element de interes il reprezinta sistemul de diagnoza incorporat care este capabil sa detecteze erorile survenite in modul de functionare al acestuia si sa ofere solutii spre remedierea acestora sub forma de cod eroare care vor putea fi citite cu ajutorul cartii tehnice. Schimbatorul de caldura de la unitatea exterioara este acoperit cu un strat hidrofilic pentru a imbunatatii eficienta transferului de caldura si a accelera procesul de degivrare. Acest strat protector protejeaza impotriva ploii, aerului sarat de mare si a altor elemente corozive. Designul unic al unitatii exterioare permite aparatului de aer conditionat sa porneasca si sa functioneze chiar si cand temperatura exterioara este de -15 grade Celsius atat pentru functia de incalzire cat si racire.

      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 48 dB). 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat AUX LEGEND, DC Inverter, 9.000 Btu/h, A++, Led Display, Ionizer, Bio Filter, Golden fin, Silver Ion Filter, iFavor, Wi-Fi Ready

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *