Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat tip split inverter Yamato YW09IG este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv de climatizare destul de bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter care ofera performante mult mai bune la racire avand un consum redus de energie. Acest model de aparat de aer conditionat este ideal pentru spatiile rezidentiale, case vile, apartamente, garsoniere oferind o eleganta estetica inedita incaperii precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

      Pentru amplasarea acestuia, atat unitatea interioara cat si cea exterioara iti recomand sa apelezi la o firma specializata deoarece in cazul in care vei incerca de unul singur, risti sa pierzi in timp garantia.

      Aparatul de aer conditionat Yamato YW09IG este o solutie buna atat pentru incalzirea/racirea apartamentului tau in functie de sezon. Consumul energetic pentru cei 9000 BTU nu este unul foarte mare, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A+ pentru functia de incalzire si A++ la racire. In partea centrala aceasta este prevazuta si cu display de tip LED care va indica in timp real functiile active pentru programul de lucru activ dar si temperatura la care este setat sa functioneze.

       Poti controla de la distanta aerul conditionat cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare, semnalul avand o arie de raspuns de pana la 7 metri. Pentru o functionare optima este recomandat ca temperatura de afara sa nu fie sub -20 de grade sau peste 50 de grade, peste aceste limite putand aparea probleme de ordin tehnic. 

      Principalele functii disponibile de lucru sunt: functie ventilare, incalzire, dezghetare automata, dezumidificare –  elimina excesul de umiditate din atmosfera, sleep/night mood – recomandat a fi folosit pe timp de noapte pentru un somn linistit, dezghetare inteligenta, etc. Chiar si in cazul in care apare o pana de curent in sistem, cu functia Auto Restart acesta reporneste imediat avand aceleasi setari prestabilite.

      Functia de autocuratare va actiona de fiecare data la pornire prin incarzirea flanselor de evacuare aer pentru a elimina umiditatea care de multe ori se transforma in mucegai. Pentru a obtine rezultatele dorite si implicit o racire a interiorului in cel mai scurt timp poti alege modul de functionare Turbo care va raci instantaneu spatiu de la interior. Acesta beneficiaza si de un sistem de autodiagnoza propriu care pe baza unui cod eroare va indica problemele care pot aparea in timpul functionarii sale sau te va atentiona ca ai ales un mod de programare gresit.

     Compresorul asigura un debit de aer rece consistent, totul intr-un mod silentios atat cat sa nu deranjeze. Nivelul de zgomot pentru unitatea interioara este undeva la 50-60 dB. 

Recomandare:

     Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG DC Inverter 9000 BTU, Clasa A++, Auto-diagnoza, Auto-protectie, Dezghetare inteligenta, Filtru antibacterian, Timer, Sleep Mode

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *