Aer conditionat LDK AEOLUS 9 INVERTER pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat LDK AEOLUS 9 INVERTER reprezinta cea mai buna alegere daca doresti sa achizitionezi un sistem de climatizare eficient, de calitate la un pret destul de bun. Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter care ofera performante mult mai bune la racire avand un consum redus de energie. Design-ul este unul aparte, si aici putem distinge culoarea alba ca fiind cea predominanta atat pentru unitatea de exterior cat si cea de interior, lucru care il va face sa fie incadrat cu usurinta in design-ul casei tale. Pentru amplasarea acestuia, atat unitatea interioara cat si cea exterioara iti recomand sa apelezi la o firma specializata deoarece in cazul in care vei incerca de unul singur, risti sa pierzi in timp garantia.

       Aparatul de aer conditionat LDK AEOLUS 9 INVERTER este o solutie buna atat pentru incalzirea/racirea apartamentului tau in functie de sezon. Consumul energetic pentru cei 9000 BTU nu este unul foarte mare, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A+++ la racire si A++ pentru incalzire. In partea centrala aceasta este prevazut si cu display de tip LED care va indica in timp real functiile active pentru programul de lucru activ dar si temperatura la care este setat sa functioneze.

      Poti controla de la distanta aerul conditionat cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare, semnalul avand o arie de raspuns de pana la 7 metri. Pentru o functionare optima este recomandat ca temperatura de afara sa nu fie sub -20 de grade sau peste 50 de grade, peste aceste limite putand aparea probleme de ordin tehnic. Aparatul este sustinut de o performanta de 9000 BTU la evacuare pentru functia de racire si de 10000 BTU pentru incalzire, fiind ideal incazul incaperilor de pana in 25 mp.

     Principalele functii disponibile de lucru sunt: functie ventilare, incalzire, dezghetare automata, dezumidificare –  elimina excesul de umiditate din atmosfera, sleep/night mood – recomandat a fi folosit pe timp de noapte pentru un somn linistiei, restart – aparatul revine la setarile anterioare in cazul unei pene de curent, Turbo – aparatul foloseste toate resursele tehnice disponibile pentru a atinge climatul stabilit intr-un timp cat mai scurt, etc.

       Filtrul antibacterian lavabil elimina impuritatile din aer de natura bacteriana protejand astfel sanatatea ta de agentii patogeni. Deasemenea, aparatul vine dotat si cu un filtru anti-praf, care va retine particulele din mediul ambiant al camerei, protejand astfel sanatatea celor din jur.

      Compresorul care este unul Panasonic asigura un debit de aer rece consistent, totul intr-un mod silentios atat cat sa nu deranjeze. Nivelul de zgomot pentru unitatea interioara este undeva la 38 db in timp ce pentru unitatea de exterior zgomotul ajunge la valoarea de 55 dB.
Recomandare
 

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aer conditionat LDK AEOLUS 9 INVERTER, Clasa A++, 9.000 BTU, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *