Aparat de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design Wi-Fi Ready Kit Instalare 3 ml – Montaj Gratuit (Bucuresti – Ilfov) pret si specificatii tehnice

 O instalatie de aer condiționat, folosita în timpul verii, este benefica pentru persoanele care sufera cu probleme de inima sau alte boli asociate. Acest model 2017 este un aparat de aer conditionat ultra-modern, ce dispune de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala pentru astfel de produse.

      In plus este bine de mentionat ca acest model a obtinut in localitatea Zagreb, pe data de 16 ianuarie 2017 premiul international Best Buy Award. Acest premiu este cu atat mai valoros, deoarece distinctia este atribuita profesionistilor din constructii (investitori, arhitecti, ingineri, constructii, tehnicieni de inginerie civila si proprietarii de firme de constructii).

 

     Un astfel de sistem modern poate duce la prevenirea crizelor de astm, alergiilor si bolilor respiratorii asociate poluarii. Aparatul de aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design Wi-Fi Ready cu 12 trepte de ventilare unitatea interna ce poate functiona in mediu tropical la +50° C, face parte din aceasta categorie.

 

     Vivax atrage foarte mult atentia prin design-ul foarte elegant, pe fond alb, ideal pentru locuinta noastra. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la racire/incalzire cu cel mai mic consum posibil.

 

    Acest aparat ultra-modern si econom cu telecomanda si ecran de tip LCD, ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 35 mp. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, avand clasa A++, cu un consum nominal de 1250 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de 1150 W/h la incalzire. Consumul anual de energie la modul racire este de 245 kWh/an, iar la modul incalzire este de 1120 kWh/an. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). Acest model fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 10-20%. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

 

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Vivax, cu emisii de CO2mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire. 

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adica la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din retea, aparatul introduce in incapere 4 KW.

     Aparatul dispune de tehnologia inverter, avand un compresor functionand gradual, se obtine o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare. 

 

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de la 24 la 40 dB la cele 12 trepte de ventilare.

 

     Trei tipuri diferite de filtre sunt utilizate pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime: Aparatul fiind dotat cu Filtru Biologic Antibacterian si Filtru de Praf care are functia de a dezinfecta aerul de bacterii de pana la 95% si in acelasi timp sa colecteze particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful si bacteriile adera la suprafata lui, unde se regaseste un bio-bactericid. Filtrul Biologic Antibacterian opreste  reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora. Apoi un sistem de filtrare cu Carbon Activ care este unul dintre cel mai performante la ora actuala.

 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

 

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Vivax, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

 

    Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410A cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. in plus aparatul functioneaza la temperatura interioara de 8°C pentru a preveni inghetarea casei in perioadele cu vreme rece cand plecam de acasa.Principiul functionare pompa de caldura     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu un debit maxim de 570 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

     Acest aparat este dotat cu un procesor inteligent care memoreaza ultima pozitie a flapsuluiva care va fi acelasi ca cea setata de dumneavoastra de la ultima setare efectuata.     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului, colectand 1,2 l/h condens.

     3D Airflow Acest sistem 3D de directionare a debitului de aer asigura racirea rapida si un schimb eficient de caldura.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Dezghetare inteligenta: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

      Modul Eco este aplicatia inovativa pe care Vivax a implementat-o pentru a economisi pana la 60% din factura de energie electrica.

     Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. Auto Curatare este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

     Cu functia Mute acest model va deveni silentios asigurand maxim de confort .

     Functia WiFi – Ready aparatul Vivax R-design, va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi ce se poate instala in unitatea interioara.Aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design R32, Wi-Fi Ready, Clasa A++, Inverter, 12000 BTU/h, Kit Instalare 3 ml - Montaj Gratuit (Bucuresti - Ilfov)     Optional prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone.

      I Feel”, senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din jurul acesteia si o transmite unitatii interioare. Unitatea interioara cantareste 7,2 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 805 x 285 x 194, iar cea exterioara are o greutate de 25,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 300 x 555. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. In plus oferta vine insotita de Kit de instalare si operatiuni de montaj in maxim 5 zile lucratoare ce include: Traseu frigorific din teava de cupru cu izolatie termica 3 ml; Furtun scurgere condens (drenaj) 4ml; Cablu electric din cupru MYYM 4/1,5, cu manta si izolatie din PVC, pentru conexiunea dintre unitatea interioara si cea exterioara, dar si pentru conectarea unitatii interioare la priza de curent (in limita a 2 ml); 2 console pentru fixarea unitatii exterioare pe perete; Elementele de fixare – dibluri si suruburi cu cap hexagonal; Banda de matisat din teflon; Stecher schuko de curent. Aceasta oferta este valabila in limita localitatilor din raza teritoriala Bucuresti si Ilfov in maxim 5 zile lucratoare si in functie de programari la firma de montaj.     Operatiunile de montaj includ: Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare, la o lungime maxima a traseului frigorific de 3ml; Perforarea peretelui exterior ɸ 55mm pentru interconectarea celor doua unitati. In cadrul acestei operatiuni nu se vor putea pefora elemente de rezistenta (grinzi, stalpi); Fixarea unitatii exterioare peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si interventii ulterioare. Pozitia unitatilor va fi stabilita de comun acord cu beneficiarul lucrarii – in limita capacitatiilor de montaj; Instalarea traseului frigorific si legarea acestuia la cele doua unitati; Vidarea traseului frigorific; Efectuarea probei de functionare; Instalarea se va face respectand reglementarile in vigoare din domeniu.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:Vezi noul pret

Aer conditionat Vivax ACP‐12CH35AEMI M-Design R32, Wi-Fi Ready, Clasa A++, Inverter, 12000 BTU/h, Kit Instalare 3 ml - Montaj Gratuit (Bucuresti - Ilfov)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *