Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++ pret si specificatii tehnice

       Caldura din ultimul timp ne-a facut sa ne gandim la un aparat de aer conditionat, iar dupa mai multe runde de cnsultari, am ales Heinner HAC-12ARWH++. Este un model destul de apreciat datorita designului care este destul de bine lucrat, iar performantele de lucru sunt unele care sa satisfaca cerinte de lucru in conditii cat mai variate. O surpriza placuta este si pretul acestuia, unul destul de accesibil daca e sa ne raportam la performantele sale.

       Designul este unul simplu, culoarea predominanta alb fiind perfecta in cazul locuintelor care se dores a fi luminoase iar astfel sa nu iasa in evidenta foarte mult. Grilele de aerisire pot fi rabatate in directii diferite astfel incat fluxul de aer sa nu deranjeze pe cei prezenti in casa. Telecomanda din dotare permite setarea precisa chiar si de la distanta, in limita a 7-8 metri.

      Consumul raportat la o perioada de functionare medie este unul excelent, aparatul Heinner HAC-12ARWH++ beneficiind de o serie de tehnologii meninte sa limiteze acest lucru, fara sa influenteze cumva performantele. Tehnologia DC Inverter optimizeaza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducere zgomotului si o fiabilitate crescuta. 

      Aparatul de aer conditionat are o putere generala de functionare de 12000 BTU, care variaza in functie de modul de lucru ales, astfel: pentru racire este de 12000 BTU avand clasa de eficienta energetica A++ in timp ce la incalzire puterea sa creste la 13000 BTU, fiind incadrat in clasa de eficienta A+. Tinand cont de aceste valori, Heinner HAC-12ARWH+, este un aparat care se recomanda a fi util in cazul spatiilor de locuit cu o suprafata de pana in 25 – 30 mp.

       Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta cu ajutorul telecomanzii din dotare astfel: Ventilare – ventilare incinta in 4 trepte progresive, Dezumidificare (iClean): functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului, Timer – aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit, Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte, Functie turbo – functionare aparat la capacitate maxima incalzire/racire, Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste de fiecare data avand aceleasi setari de lucru, etc. Beneficiaza de o serie de dotari interesante, precum cea de auto-restart (aparatul va reporni la setarile programate anterior), ideala atunci cand avem fluctuatii la reteaua de curent sau cand acesta se opreste.

       Daca doresti racirea / incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Aceasta creste puterea paratului pentru o perioada limitata de timp. Timpul de lucru poate fi prestabilit in decurs de 24 de ore cu ajutorul timerului incorporat. Produsul dispune in mod suplimentar si de functia ECO pentru un confort maxim si o extra eceonomie. De exemplu, activand functia pe timpul noptii, benefiezi de o reducere de pana la 60% a energiei, in decursul a 8 ore. Debitul de aer inregistrat de unitatea externa atinge valoarea de pana la 1800 mc/h. Pentru unitatea interna sunt disponibile 3 trepte progresive, la urmatoarele valori: 570 mc/h, 470 mc/h si 370 mc/h.

      Cu functia Follow Me aparatul de aer conditionat Heinner urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii canalizand intreaga energie de racire in zona unde e pozitionata (prin citirea senzorului aflat in telecomanda). Ionizatorul elibereaza ioni negativi si pozitivi la interior, prin care se realizeaza o curatare a aerului si diminuarea mirosurilor neplacute. Mai mult de atat, functia de super ionizare ajuta la absorbtia prafului, polenului si altor particulele mici generatoare de diverse alergii.

     Conform indicilor SEER de masurare a eficientei energetice, aparatul de aer conditionat einner HAC-12ARWH++, obtine un scor de 6.1/10 pentru functia de racire, si de 4/10 la incalzire. Atfel poate fi masurata eficienta aparatului in timp, un scor de care putem spune ca obtine rezultate foarte bune.

      Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat einner HAC-12ARWH++ putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtru anti-praf asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii. Filtrul aromatic va elibera in interiorul casei tale aerul proaspat, cu aroma fina de iasomie. 

      De fiecare data in timp, va trebui sa efectuezi o curatare automata a aparatului pentru a mentine evaporizatorul curat si uscat, pentru a nu favoriza aparitia mucegaiului. Aceasta functie de autocuratare automata se va activa la un interval de timp stabilit de producator. Functia de detectare pierdere agent frigorific opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul.

       Aparatul de aer conditionat Heinner este promitator si atunci cand vine vorba de zgomotul produs in timpul functionarii sale, un model care se dovedeste a fi destul de silentios, unitatea interna avand un nivel al zgomotului de numai 59 db. Nivelul maxim al zgomotului este atins atunci cand vei utiliza aparatul pe functia de ventilare in ultima treapta. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12ARWH++, 12000BTU, Clasa A++, Inverter, super ionizare, Follow me, Filtru aromatic, Turbo, auto-restart, Auto-curatare, Functie detectare pierdere agent frigorific, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *