Aparat de aer conditionat Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, HAC-MRB12SLWIFI (review)

       Iarna blanda de care am avut parte anul acesta va fi cu siguranta o consecinta in cazul caldurilor de la vara, atunci cand temperaturile vor urca si mai mult peste pregul canicular. Pentru a preintampina eventualele probleme legate de disconfortul termic, astazi vom discuta despre un nou aparat de tip aer conditionat, cu functie de control prin wireless, model Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, HAC-MRB12SLWIFI. Folosind functia wireless, te poti conecta de oriunde cu ajutorul unui telefon mobil, prin aplicatia dedicata care permite setarea temperaturii de mediu de la distanta. Este o optiune interesanta in cazul in care doresti dupa o zi de munca sa gasesti acasa un mediu racoros sau cald pe timp dem iarna, fara sa mai fie nevoie sa atepti pana cand valorile prestabilite de tine sa fie atinse. In dotarile standard ale aparatului mai regasim si functia Follow Me – ce utilizeaza un senzor instalat in telecomanda care citeste temperatura cu exactitate din jurul sau filtreaza aerul folosind metoda filtrelor de densitate ridicata (HD) ce capteaza orice urma de particule de praf, de dimensiuni dintre cele mai mici. Aerul conditionat Heinner HAC-MRB12SLWIFI aduce un plus locuinte si prin natura constructiei, aceasta implicand majoritar materiale de calitate, cu finisaje premium, culoarea fiind una black in nunata negru oglinda cu carcasa argintie.

 

Aparat de aer conditionat Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru cu densitate ridicata, Follow me, HAC-MRB12SLWIFI, negru oglinda cu carcasa argintie

       Acesta dispune de functii si tehnologii avansate, are o capacitate medie de racire de 12000 BTU si o capacitate de incazire de 13000 BTU, fiind perfect atat pentru acasa cat si intr-un spatiu de birouri de pana la 16-23 mp. Display-ul sau discret, de tip LCD, care devine activ numai in timpul functionarii, ofera toate informatiile de care ai nevoie, cu privire la temperatura si modul de functionare activ. Poti modifica usor acesti parametrii de la distanta folosind telecomada din dotare.

 

Aparat de aer conditionat Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru cu densitate ridicata, Follow me, HAC-MRB12SLWIFI, negru oglinda cu carcasa argintie

       Aparatul de aer conditionat tip inverter Heinner este dotat cu un compresor rotativ GMCC cu o eficienta a motorului mare in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, iar efectele de sub-racire ale condensatorului de mari dimensiuni imbunatatesc eficienta. Tehnologia inteligenta 1W Standby face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W care va duce la o economie de pana la 80 %. Produsul vine insotit de kitul Wi-Fi iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul Wi-Fi. Disponibila pentru sistemele Android si IOS.

 

 

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, acesta fiind incadrat in clasa A++, avand un consum la modul de functionare racire de 1237 W/h si clasa A+ cu un consum la modul de functionare incalzire de 964 W/h. Consumul de sezon anual este de 180 kWh/an la racire si de 933 kWh/an la incalzire. Calculul consumului anual de energie electrica pentru racire si, respectiv, incalzire se face conform normelor europene la un numar de 350 de ore de functionare la modul de racire si de 1400 de ore de functionare la modul de incalzire pe an (într-o zona cu conditii climatice medii). In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

 

      Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Heinner, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire. Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor  adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. 

 

     Aparatul dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul Tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate. Vei avea senzatia ca acesta practic nu functioneaza deoarece consumul este atat de mic incat nu se va resimti foarte mult. Deasemenea o alta caracteristica al acestuia este si faptul ca nu este zgomotos, timp in care vei putea avea un somn odihnitor fara sa fii deranjat de sunete de motor puternice. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Acest model controlează viteza compresorului cu scopul de a menţine o temperatură constantă, atât pentru răcire, cât şi pentru încălzire.

 

     Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul produs pe cea mai puternica treapta de ventilare, atinge 65 dB. Instalatia de filtrare aer include filtru HD de mare densitate care este unul dintre cele mai performante de pe piata aparatelor de aer conditionat, la momentul actual. Acesta are o eficienta cu pana la 50% mai ridicata in blocarea particulelor de praf si poluare si cu pana la 80% mai ridicata in retentia polenului. De asemenea, acesta este capabil sa opreasca chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. 

 

      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Ventilatorul unitatii interioare are nu mai putin de 12 trepte pentru un control foarte bun al intensitatii fluxurilor de aer, cu un debit maxim 600 mc/h. Veti beneficia astfel de cel mai inalt grad de confort, indiferent de preferintele dumneavoastra. Ventilatorul unitatii exterioare beneficiaza de 4 trepte, pentru eficientizarea consumului energetic.

 

      Pentru functiile de racire si incalzire, HEINNER HAC-MRB12SLWIFI foloseste un freon R32, diferit de cele intalnite la majoritatea dispozitivelor AC (R410a), ce ofera o imbunatatire a nivelului de confort, avand un impact mai scazut asupra mediului inconjurator. Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat al agentului frigorific R410A. Presiunea saturata a freonului R32 este similara cu cea a agentului frigorific R410A. R32 are o temperatura critica mai ridicata decat R410A. Caldura necesara pentru evaporarea freonului R32 este mai mare decat cea a freonului R410A. R32 are o capacitate de racire volumetrica mult mai mare decat R410A, ceea ce duce la cresterea eficientei. Densitatea freonului R32 este mai mica decat cea a agentului frigorific R410A, astfel incat cantitatea de incarcare este mai mica, iar impactul asupra climatului este mai redus. 

 

     Functia dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede la interior, aceasta functie va asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim aflat între 40% şi 60%, fara a activa functia de racire. Dezumidificarea aerului creşte senzaţia de confort. De asemenea, prin asigurarea unui nivel optim de umiditate este limitată dezvoltarea microorganismelor şi a mucegaiului, colectand 1 l/h condens.

 

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

 

     Functia de memorare a pozitiei flapsurilor presupune adaptarea automata a acestora, imediat ce aparatul de aer conditionat Heinner  este pus in functiune, conform ultimei pozitii setate inainte de oprire.

 

     Functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura în încapere în functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.

 

      Auto Cleaning interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

 

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Debitul maxim de aer al unitatii de la exterior ajunge la 1700 mc/h in timp ce nivelul zgomotului atinge valoarea maxima de 65 dB. 

 

    Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +30°C. In timpul procesului de racire, temperatura recomandata trebuie sa fie cuprinsa intre -15°C si +50°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului. In plus aparatul functioneaza la temperatura interioara de 8°C pentru a preveni inghetarea casei in perioadele cu vreme rece cand plecam de acasa.

 

Principiul functionare pompa de caldura

     Functia Turbo are rolul de a intensifica activitatea aparatului de aer conditionat Heinner pentru un interval limitat de timp insa,  aceasta presupune un consum energetic suplimentar.

 

      Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Hainner, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

 

      Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat Hainner va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 5 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent. Deasemenea pentru a obtine o temperatura constanta, aparatul Heinner beneficiaza si de functie racire la o temperatura de 8 grade Celsius, setata rapid cu ajutorul telecomenzii proprii.

 

     Functie ECO activand functia pe timpul noptii, benefiezi de o reducere de pana la 60% a energiei, in decursul de 8 ore.

 

     Functia de diagnosticare si detectare a pierderilor agentului frigorific este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare prin afisarea unui cod pe display-ul acestuia. 

 

      Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Heinner face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie de energie de 80%. Unitatea interioara cantareste 8,2 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 805 x 194 x 297, iar cea exterioara are o greutate de 22.7 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 700 x 275 x 550 mm. 

 

Recomandare:

 

       Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

 

      Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

 

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: aici

 

Aparat de aer conditionat Heinner Mirror 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru cu densitate ridicata, Follow me, HAC-MRB12SLWIFI, negru oglinda cu carcasa argintie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *