Bicicleta eliptica HouseFit HB 8224 EL pret si specificatii tehnice

        Daca esti pasionat de fitness si sport o solutie optima pentru slabit este alegerea unei biciclete eliptice, asa cum este si HouseFit HB 8224 EL. Dintre toate modelele disponibile pe piata, alegerea unui aparat de fitness de tip eliptic este atat usor din punct de vedere al efortului fizic, placut, si eficient, reusind sa puna in miscare majoritatea grupelor de muschi din zona abdomenului si picioarelor.

       Aparatul fitness vine dotat cu un computer bord central performant format din zona butoane de comanda si afisor cu display LCD in culori . Principalii indicatori ai computerului de bord fac referire la:  Puls, timp, viteza, distanta, calorii, RPM, scan, ceas, temperatura, THR, calendar si BodyFat.

       Tot in partea frontala, ghidonul poate fi reglat dupa preferintele utilizatorului, mai sus, in jos sau mai aproape de corp. Manerele de sustinere sunt prevazute cu mansoane din cauciuc rezistenta cu proprietate antiaderenta sub care se afla senzori de detectie puls. Datele obtinute in timpul exercitiului vor fi transferate astfel catre computerului de bord care va raporta totul in timp real. Poti selecta mai multe programe de lucru si antrenament G2, G3 si G4, G1 fiiind dedicat pentru restabilire a sistemului cardiac.

        Suporta pana la 125 Kg greutate corporala si are 10 nivele de rezistenta ce pot fi selectate manual. Greutatea voalantei este de 9 Kg.  Sistemul de rulare este silentios si lin, chiar si la nivelele de dificultate superioare.

        Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Вicicleta eliptica HouseFit HB 8224 EL, greutate volanta 9 kg, tehnologie noua Hi-Tech, +1 CADOU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *