Vonino Volt S telefon de exceptie disponibil la un pret accesibil

      Telefonul mobil VoninoVolt S este solutia ideala daca esti in cautarea unui telefon de buget nu foarte scump care sa fie actual din punct de vedere al cerintelor hardware totul la un pret foarte bun. Mi-a placut si faptul ca butoanele fizice din partea frontala sunt pozitionate pe plastic si nu pe ecran lasand astfel o mobilitate sporita pentru a putea fi redate imaginile la dimensiunea lor naturala pe intreg ecranul de 5 inchi. Materialele folosite la constructia acestuia sunt unele de buna calitate la fel si finisajele un lucru cert fiind faptul ca acestea nu iti dau impesia cum ca ai de-a face cu un model ieftin.

      Suporta in acelasi timp doua cartele fiind un veritabil Dual SIM compatibil cu retele de mare viteza 3G si ruland cu succes Android 6.0 Marshmallow.

       Vonino Volt S vine cu un ecran IPS ce suporta o rezolutie de 854 x 480 pixeli oferind o experienta remarcabila utilizatorului, acesta fiind capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna cat mai apropiate de realitate.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul performant de la MediaTek de tip Quad Core tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 8 Gb ruland astfel cu succes sistemul de operare Android 6.0. Suplimentar ii poti atasa acestuia un card de memorie microSD de pana la 64 Gb.

     Camera foto principala este dotata cu blitz si incorporeaza un senzor de 8 MP iar cea frontala un senzor de 2 MP. 

     Acumulatorul de capacitate 4000 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Consider ca este o alegere perfecta tinand cont de dotarile tehnice si raportul destul de bun pret – calitate: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti regasi avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret redus

 

Vonino Volt S - smartphone 3G dotat cu baterie de 4000mAh si pret tentant |  GadgetLab.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *