Uscator profesional Whirlpool AWZ8CD/PRO pret si specificatii tehnice

      Whirlpool AWZ8CD/PRO este solutia ideala in materie de uscatoare, un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata totul la un pret foarte bun. Un uscator de rufe este o necesitate mai ales atunci cand nu dispui de un spatiu adecvat pentru uscarea hainelor. E un mare avantaj sa ai un astfel de dispozitiv mai ales iarna cand afara fiind frig si umezeala, rufele spalate se vor usca mult mai greu.

      Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic fiind actionat de butoane touch- control vizualizand urmatoarele functii: Amanare pornire de la 0 – 24 h, afisare timp ramas, selectare uscare si functia blocare acces copii. De asemenea se vor urmari programele principale de uscare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. In jurul butonului de selectie rotativ exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de uscare.

     Whirlpool 6th Sense AZB8785 cu o capacitate de stocare rufe de pana la 8 Kg este un uscator de cea mai buna calitate dotat cu tehnologia “Al 6-lea simt” specifica dispozitivelor sub acest brand ce ofera rezultate excelente. Senzorul cu care este dotat acest uscator limiteaza consumul de curent in functie de cantitatea de rufe introdusa in interior si astfel vei putea obtine aceleasi rezultate de calitate cu un consum energetic mai mic.    

     Tehnologia inovativa a uscatoarelor de rufe Whirlpool cu pompa de caldura este o combinatie intre un uscator in condensatie si un compresor de aer conditionat. Condensatorul din sistem incalzeste aerul ce usuca rufele, iar vaporizatorul indeplineste functia de condensare si uscare a aerului umed si fierbinte. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient energetic in procesul de uscare a rufelor, comparativ cu modelele conventionale. Prin intermediul acestui sistem, temperatura aerului din interiorul tamburului este considerabil redusa fata de uscatoarele conventionale si cel mai important aspect, consuma cantitati minime de energie.

      Uscatorul este dotat cu numeroase programe de lucru, 10 la numar,  fiecare specific unui anumit tip de tasatura astfel: program bumbac, program jeans, program lana, delicate si mixt. Selectand modul de programare intarziata poti programa ca uscatorul sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. In cazul in care vrei sa usuci haine din categoria camasi sau tricouri exista un asa numit mod de functionare “Anti-Sifonare” ideal pentru ca rufele odata uscate sa aiba cute mai usor de calcat. Deasemenea pentru un consum cat ma mic de energie, programul “consum redus” iti va facilita posibilitatea de a usca la o temperatura de 30 de grade rufele, pentru a economisi resurse energetice. Rufele delicate au si ele programul lor dedicat, la fel si cele din lana, sintetice iar dupa fiecare program poti aplica si functia de autocuratare care realizeaza o trecere de apa prin sistem pentru a indeparta urmele de detergent ramase. 

       Sistemul de uscare prin condensare utilizeaza curenti de aer diagonali dispersati din mai multe zone pentru o uscare cat mai rapida si eficienta. Filtrul din dotare asigura un control eficient de evacuare a apei rezultate din condensare si retinerea de scame sau particule de detergent ce ar putea bloca orificiul de evacuare. Datorita tehnologiei de la Whirlpool al 6th-lea sens ai la dispozitie o multime de functii si tehnologi care ne fac viata mai usoara in procedeul de uscare al hainelor. Datorita senzorului din dotare acest model simteadapteaza si controleaza, dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului de uscare. In plus senzorul din dotare regleaza timpul si energia necesara uscarii intregi incarcaturi de rufe. Pentru mai putine cute si pentru inlaturarea mirosurilor, acest model are un generator de abur care curata hainele si acestea se pot calca mai usor.

        Whirlpool detine tehnologia Soft Move ce reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile sunt specifice in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de uscare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: acceleratii, viteza, pauza si rotatii. In plus acest model are un ciclu de rotire extins. Dupa ce rufele s-au uscat si sistemul de incalzire se opreste, tamburul continua sa se roteasca pentru scurt timp. Acest lucru reduce sifonarea hainelor care nu sunt scoase imediat din uscatorul de rufe. Acest uscator cu tehnologia Steam Care de uscare cu ajutorul aburului fierbine are 10 programe de uscare ce sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Admisia aburului se face prin intermediul duzelor multiple care in programul de uscare acopera toata suprafata de contact.

    Intensitatea cu care are loc uscarea poate fi setata in functie de preferinte pentru fiecare program in parte. Fiecare program poate fi personalizat dupa bunul plac, apoi setarile rulate pot fi salvate ca la urmatorul proces de uscare sa fie folosite din nou. 

    De retinut este si faptul ca acesta este dotat cu functie siguranta pentru copii care blocheaza accesul la comenzile panoului de comanda. In momentul in care un program de functionare se termina esti atentionat acustic.

Recomandare:

     Daca esti in cautarea unui uscator de rufe de cea mai buna calitate si care sa fie economic Whirlpool AWZ8CD/PRO reprezinta alegerea perfecta: Verifica oferta pret 

    Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ de 600 lei: Verifica pret redus

Uscator profesional Whirlpool AWZ8CD/PRO, 6th Sense, 8 Kg, Condensare, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *