Umidificator de aer Star-Light UCS-5530WH, pret, specificatii tehnice

      In timpul iernii ne bazam prea mult pe asigurarea caldurii caminului in care locuim si uitam de ceilalti factori care la fel pot influenta sanatatea familiei. Umiditatea din aer la un nivel propice este un alt factor de care trebuie sa avem grija, in special cand in casa sunt si copii mici. Totuși, o temperatură optimă nu este suficientă pentru a ne asigura că sănătatea nu ne este pusă în pericol din cauza mediului. De aceea pentru a lua in discutie si aceste probleme, ne-am gandit ca astazi e cazul sa vorbim de noul aparat de tip umidificator, Star-Light UCS-5530WH. Dacă în timpul verii, umiditatea este mai ridicată, iarna ne expunem, când suntem în casă, la un aer foarte uscat care ne poate creea diverse probleme. Umidificator de aer Star-Light UCS-5530WH este un aparat excelent daca doresti o solutie care sa rezolve aceste probleme intr-un mod eficient. 

     Prezenta aerului plin de umiditate favorizeaza aparitia microbilor si a agentilor patogeni care pot da nastere unor probleme respiratorii sau alergii pe tot parcursul anului. Raceala, gripa sau alergiile pe tot parcursul anului – toate acestea pot rezulta din umiditatea excesiv de scazuta din locuinta sau biroul dvs. Umiditatea interioara adecvata este esentiala pentru sanatatea dvs. – prea putina umiditate poate avea consecinte grave asupra sanatatii, cum ar fi probleme respiratorii, ochi si piele uscata si iritata sau risc crescut de diverse boli. Intervalul ideal de umiditate din interior este cuprins intre 45% si 65%. Una dintre cele mai simple si cele mai bune solutii este cumpararea unui umidificator de aer, cum este si Star-Light UCS-5530WH. UmidificatorulStar-Light UCS-5530WH mareste umiditatea din aerul inconjurator in cateva secunde si o pastreaza atat timp cat o doresti, in intervalui procentual prestabilit. 

Umidificator de aer Star-Light UCS-5530WH, rezervor 5.5l, Display LED, Timer, Control touch, Alb

     Umidificatorul cu ultrasunete Star-Light UCS-5530WH este alegerea perfecta pentru orice locuinta sau birou. Dispozitivul emite apoi aceasta ceata fina in aer, care creste imediat nivelul de umiditate al aerului inconjurator. In comparatie cu umidificatoarele clasice, cele cu ultrasunete sunt extrem de silentioase, usor de curatat si au un consum minim de energie. Consumul energetic inregistrat de aparatul de umidificare aer Star-Light UCS-5530WH este de numai 110W. In timpul functionarii, umidificatorul Star-Light UCS-5530WH creeaza in aer particule sub forma unei cete fine. Totodata, este un aparat extrem de usor de intretinut. Umidificatorul reuseste sa creasca nivelul de umiditate foarte rapid. Poate fi folosit in orice sezon, atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii.

Umidificator de aer Star-Light UCS-5530WH, rezervor 5.5l, Display LED, Timer, Control touch, Alb

    Panoul de comanda, este situat in zona frontala si prezinta cateva butoane cu actionare prin atingere (touch-screen) ce definesc functiile in cauza. De aici poti  seta nivelul de umiditate exact asa cum iti doresti – la o valoare dorita si, in plus, mai poti seta seta si viteza fluxului de aer pe trei niveluri diferite, ridicat, mediu sau scazut. Aparatul porneste si se opreste automat pentru a atinge si a mentine nivelul de umiditate setat. Pe panoul de comanda exista un buton de iluminare care permite sa activezi sau sau dezactivezi lumina ambientala a umidificatorului. Puteti folosi aceasta lumina, de exemplu, ca o lumina de veghe pentru copiii dumneavoastra. Umidificatorul Star-Light UCS-5530WH este potrivit pentru incaperi cu dimensiuni de pana la 50 mp. Datorita dimensiunilor sale compacte, acesta se va potrivi in orice apartament si nu va ocupa prea mult spatiu util. Umidificatorul are doua setari diferite de intensitate a cetii – 300 ml sau 400 ml pe ora. Tot ce trebuie sa faci este sa umplii la un interval de timp prestabilit rezervorul de capacitate 5.5 litri, sa pornesti aparatul, si apoi sa te bucuri de calitatile tehnice pentru o autonomie de lucru continua de pana la 15 ore. Umidificatorul Star-Light UCS-5530WH hidrateaza si curata aerul inconjurator, deoarece functioneaza ca un umidificator si un purificator de aer in acelasi timp. Functia Timer monitorizeaza perioadele de activitate in care doresti ca aparatul de umidificare sa functioneze. Dupa acest interval setat, aparatul se opreste in mod automat.

     

   Aparatul este usor de montat, este compact avand dimensiunile de 21.4 cm lungime, 21.4 cm latime si 33.3 cm adancime, cu o greutate de 1.72 Kg. Il poti transporta cu usurinta dintr-o locatie in alta, acesta oferind un proces eficient de umidificare aer pentru un volum de 50 mp. Corpul sa desi este construit mare parte din mase plastice, este unul solid si foarte bine finisat la imbinari. E gata de actiune imediat ce il primesti acasa. Primul lucru este sa te asiguri ca ai introdus la interior cantitatea de apa necesare functionarii, 5.5 litri de apa, sa setezi valorile potrivite incaperii de intensitate si apoi sa ii dai drumul sa functioneze. Jetul de apa emis este invizibil, practic nu stii cand acesta este eliberat, nu este deloc zgomotos (30 dB), functionarea sa trecand cu vederea in actiunile tale zilnice. Atunci când rezervorul de apă este gol și trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos oprește umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare roșie te anunţă că umidificatorul s-a oprit. 

 

Recomandare:

 

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de umidificare complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

 

Umidificator de aer Star-Light UCS-5530WH, rezervor 5.5l, Display LED, Timer, Control touch, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *