Trotineta Electrica NILOX Doc Pro pret si specificatii de design

       Trotineta electrica NILOX Doc Pro de culoare negru/gri este ideala pentru a calatori urban ecologic si rapid . Folosind acest aparat zilnic va ajuta sa va miscati mai usor la locul de munca daca este in apropiere in raza de actiune a trotinetei. Aveti mai multa energie si pofta de viata. Trotineta nu necesita loc de parcare; Motorul electric nu produce gaze poluante, cu efect de sera. Consumul energetic este mai mic ca valoare fata de un bilet de calatorie in mijloacele de transport in comun.

       NILOX Doc Pro functioneaza precum o trotineta clasica cu propulsie electrica si va permite sa efectuati plimbari in curte in parc sau pe pistele speciale din oras. Cadrul trotinetei este facut dintr-un material foarte usor si rezistent din titan, ce dau nastere unui produs extrem de solid. Persoana care foloseste acest vehicul poate sa aiba o inaltime minima de 150 cm si maxima de 210 cm, cu o greutate maxima de 1o0 Kg. 

       Cele 2 roti din dotate cu diametrul de 20,32 cm sunt de tip tubless pentru a amortiza socurile transmise ghidonului de denivelari ale terenului. In plus rotile sunt dotate cu aparatori de praf si noroi. Pentru siguranta si protectia noastra trotineta are in dotare si ochi de pisica cu iluminare pe aparatoarea de la roata din spate cu stop pe frana. Sistemul de franare la mana cu actionare din ghidon actioneaza sabotul de franare pe disc cu care este echipata roata din spate. 

      Sasiul trotinetei care are o distanta fata de sol de 14 cm, este dotat si cu o suprafata antiderapanta ce ne permit o echilibrare si o priza mai buna la picioare.

      Acest model are un sistem de transmisie spate de la motor direct la roata din spate. Motorul de la acest model cu o putere de 400 W este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 48 V, cu Lithium cu capacitatea bateriei de 8 Ah. Bateria de la acest model cu Lithium are o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de 60/70 de minute in functie de natura terenului si de greutatea conducatorului. Bateriile Lithium sunt concepute pentru protecţia mediului şi cu o performanţă ridicată, sunt si foarte usoare, oferindu-ne un timp de folosire mai indelungat. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 2 ore, pentru o functionare fara probleme. Temperatura de functionare a bateriei este cuprinsa intre -10°C/+40°C, cu autonomie maxima intre +20°C/+30°C. Statia de incarcare se poate conecta de la o priza obisnuita cu tensiunea de 220 V.

      Viteza maxima a trotinetei este de 20 Km/h iar distanta maxima parcursa este de 20 Km, cu o inclinare a terenului de maxim 15°. Trotineta electrica NILOX Doc Pro se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe suportul sasiului si va plimbati pentru o viata mai frumoasa.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o trotineta electrica cu adevarat performanta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneazo chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 

Trotineta Electrica Doc Pro Negru

 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *