√ Troler KRING La Paz, pret, specificatii design

    KRING La Paz este un troler excelent care te va purta in toate excursiile unde doresti sa ajungi, avand la tine in siguranta bagajul tau. Bagajul care te defineste pe tine atunci cand calatoresti, este foarte important, deoarece acesta insumeaza toate acele lucruri care iti vor aduce confortul de acasa pe parcursul perioadei cat esti plecat, iar pentru a fi sigur ca nimic de la interior nu este deteriorat, iar conditiile de depozitare sunt unele excelente, ai nevoie de un troler, asa cum este si KRING La Paz. Dimensiunea unui troler este primul lucru care ar trebui sa te intereseze, deoarece aceasta dicteaza in mare masura cantitatea de lucruri pe care o poti inmagazina la interior, in cazul lui KRING La Paz acesta poate avea o dimensiune variata in functie de nevoile personale raportat la inaltime de; 75/65/55 cm.

     Un alt aspect important in alegerea unui troler este siguranta, unele trolere au sistem de securitate cu cifru, si altele nu, astfel ca daca stii ca il vei folosi pe rute de distanta mare, cum ar fi calatoria cu avionul consider ca o alegere buna ar fi sa iei in considerare existenta acestui sistem de securizare. KRING La Paz indeplineste cu brio si aceasta conditie, accesul la interior fiind facil dupa introducerea codului corect. Acesta este valid doar in cazul spatiului principal de depozitare, celelalte buzunare din fata avand doar fermoare. 

      Materialele de constructie sunt si ele destul de importante daca e sa luam in considerare calitatile pe care le are de indeplinit un troler, si anume de a proteja bagajele de la interior. Deasemenea un material mai tare, va oferi o rezistenta in timp mai buna pentru o folosire de lunga durata, dar si aici parerile sunt impartite. Spre exemplu in cazul de fata KRING La Paz are o constructie din material ABS si policarbonat cu intarituri din plastic la capete. Avantajele acestui tip de troler sunt greutatea redusa si portabilitatea. Un alt avantaj este spatiul bine compartimentat de la interior ce iti permite sa stochezi o multime de haine si alte lucruri personale fara a avea probleme pe parcursul calatoriei. Lucrurile sunt asigurate la interior prin intermediul a doua bretele textile ce pot fi ajustate in functie de cantitatea de bagaje astfel incat la transport toate lucrurile sa fie asezate in pozitie fixa si sa nu se rastoarne de o parte si de-a alta in interior. Celelalte compartimente sunt asigurate prin prezenta fermoarelor duble. Imi place acest troler deoarece toate lucrurile stau bine aranjate iar transportul acestuia nu necesita un efort fizic supraomenesc fiind cea mai simplă, comodă şi eficientă metodă de transport a bagajului.

      La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. KRING La Paz este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

 

Recomandare: 

 

     Cand vine vorba de achizitionarea unui troler posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, KRING La Paz fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

   Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *