Troler KRING Buenos Aires ABS, pret, specificatii design

   Calatoriile sunt un prilej de relaxare si de explorare noi locuri, dar acest lucru nu poate fi posibil fara un troler rezistent. Fie ca alegi o locatie de calatorie in tara sau externa, este neaparat nevoie sa asiguri conditii optime de transport al bagajului de calatorie, prin achizitionarea unui troler solid. KRING Berlin este o solutie perfecta pentru oricare din aceste cazuri, deoarece este un model care rezista foarte bine la socuri, este disponibil avand dimensiuni variate (55/65/75 cm inaltime) de culori albastru sau argintiu. In varianta de 55 cm, il poti lua ca si bagaj de mana daca urmeaza sa folosesti ca mijloc de transport avionul, fiind compact, dar pastrand la interior suficient spatiu pentru un bagaj destul de variat. Variantele de 65 si 75 cm sunt recomandate pentru bagajul de cala, sau transportul in porbagajul masinii.

Troler KRING Buenos Aires ABS, 65 cm, Ice Blue

     Pentru manevrabilitate buna la transport, aceste modele sunt dotate cu 4 roti duble, spinner, cu rotatie de 360° ce ofera lejeritate in manevrabilitate si transport, permitandu-ti astfel sa il transporti cu usurinta chiar si atunci cand te grabesti. Un alt aspect important in alegerea unui troler este siguranta, unele trolere au sistem de securitate cu cifru, si altele nu, astfel ca daca stii ca il vei folosi pe rute de distanta mare, cum ar fi calatoria cu avionul consider ca o alegere buna ar fi sa iei in considerare existenta acestui sistem de securizare. KRING Buenos Aires indeplineste cu brio si aceasta conditie, accesul la interior fiind facil dupa introducerea codului corect.

 

    Pentru mine, până acum – cel mai bun troller-bagaj de calatorie pe cale aeriana a fost KRING Buenos Aires. Spun asta pentru că dimensiunile nu sunt foarte mari, materialele sunt extrem de calitative și deja l-am folosit în vreo 10 călătorii și este ca nou. Greutatea trollerului nu este mare, compartimentarea excelentă iar roțile silențioase. Partea și mai bună este dată de faptul că mânerul pare rezistent. Imi place faptul ca se regaseste cate un maner pe fiecare laterala pentru o manevrabilitate usoara, in porbagaj, sau in zona de cala.

Troler KRING Buenos Aires ABS, 65 cm, Ice Blue

 

    Materialele de constructie sunt si ele destul de importante daca e sa luam in considerare calitatile pe care le are de indeplinit un troler, si anume de a proteja bagajele de la interior. Deasemenea un material mai tare, va oferi o rezistenta in timp mai buna pentru o folosire de lunga durata, dar si aici parerile sunt impartite. Spre exemplu in cazul de fata KRING Buenos Aires are o constructie din material ABS si policarbonat cu intarituri din plastic la capete. Avantajele acestui tip de troler sunt greutatea redusa si portabilitatea. Un alt avantaj este spatiul bine compartimentat de la interior ce iti permite sa stochezi o multime de haine si alte lucruri personale fara a avea probleme pe parcursul calatoriei. Lucrurile sunt asigurate la interior prin intermediul a doua bretele textile ce pot fi ajustate in functie de cantitatea de bagaje astfel incat la transport toate lucrurile sa fie asezate in pozitie fixa si sa nu se rastoarne de o parte si de-a alta in interior. Celelalte compartimente sunt asigurate prin prezenta fermoarelor duble. Imi place acest troler deoarece toate lucrurile stau bine aranjate iar transportul acestuia nu necesita un efort fizic supraomenesc fiind cea mai simplă, comodă şi eficientă metodă de transport a bagajului.

Troler KRING Buenos Aires ABS, 65 cm, Ice Blue

     La fel de important este si partea artistica, cat de fiabil este sau ce alte dotari va avea pentru a fi astfel mai usor de manevrat de utilizator. KRING Buenos Aires este dotat cu 4 rotii mobile ce permit schimbarea rapida a directiei de mers, acestea preluand cea mai mare parte din greutate, efortul depus de utilizator fiind infim. De multe ori in drumul nostru suntem nevoiti sa parcurgem si anumite obstacole, intrari la metru, bare de protectie, iar astfel pentru a evita situatii de genul acesta, poti il poti apuca de cele doua manerele, unul pe verticala si altul pe orizontala. La drum drept, poti folosi manerul metalic ce se extinde prin simpla apasare a butonului de pe manerul central din plastic. Dupa ce iei mana de pe buton, acesta se blocheaza la inaltimea potrivita staturii tale. 

 

Recomandare: 

 

   Cand vine vorba de achizitionarea unui troler posibilitatile sunt aproape nelimitate, brandurile cunoscute dar si micii producatori ofera diverse modele menite sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, KRING Buenos Aires fiind o alegere excelenta la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

   Daca iei in calcul si reducerea actuala, iti raman bani suficienti si pentru o sesiune de shopping pentru a pune la cale ultimile detalii in privinta bagajului de calatorie: Verifica pret redus

 

Troler KRING Buenos Aires ABS, 65 cm, Ice Blue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *