Televizor Smart LED Sony Bravia 32WD600 pret si specificatii tehnice

      Sony Bravia 32WD600 este un televizor modern, de generatie 2016, un model cu o diagonala potrivit de mare pentru apartamentele romanilor, masoara in diagonala 80 cm, si este capabil sa redea imagini la o calitate superioara Full HD. In plus pentru a fi mereu conectat la noutate, acesta are implementata si o interfata Smart, unde vei gasi o multime de aplicatii care sa te ajute sa intri rapid pe internet, retele sociale, Youtube si alte aplicatii tematice pentru streaming video (filme online si seriale). Pentru conectarea la internet vei putea folosi o conexiune prin LAN, fie una prin wireless.

      Televizorul arata foarte bine ca design, este destul de compact, nu este deloc voluminos iar marginile ultrasubtiri focuseaza intreaga atentie a auditoriului asupra ecranului. 

     Ecranul care masoara in diagonala 80 cm, foloseste tehnologia Direct LED si este capabil sa reproduca imaginile la o rezolutie maxima de Full HD (1920 x 1080 pixeli). Dar acesta nu se multumeste cu putin, astfel ca in cazul unu continut livrat slab calitativ sub aspectul informatiei si a rezolutiei, intra in calcul mai multe sisteme de filtrare pentru imagine, care actioneaza in asa fel incat calitatea imaginii sa reflecte cele mai inalte standarde: X-Reality Pro – fiecare pixel este imbunatatit de un motor de procesare a imaginii, astfel incat imaginea rezultata sa fie cat mai apropiata de standardul Full HD,  MotionFlow  XR – tehnologie care ajuta la redarea cadrelor rapide, creeaza si adauga alte cadre suplimentare intre cele originale, pentru o cursivitate cat mai buna a imaginii De oriunde vei privi ecranul acestuia, imaginile vor fi receptionate in clar, asta datorita unghiului de vizualizare de pana la 178 de grade.

      Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 10 W ce beneficiaza de tehnologiile audio: S-Master, Dolby Digital Plus, etc. S-Force Master Surround simuleaza pe mai multe canale surse de sunet pentru a genera volum, intarziere si spectru de unde sonore adecvate. Te vei putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.

     Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Smart LED-ul este echipat cu: slot CI+, player multimedia integrat si tuner digital.

Recomandare:

       Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32WD600, HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *