Televizor Smart LED SmartTech LE-4317S pret si specificatii tehnice

       Televizorul LED SmartTech LE-4317S este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor de dimensiuni mari perfect pentru o camera de dimensiune mai mare. Este unul dintre cele mai ieftine televizoare din aceasta categorie avand un ecran LCD ce masoara in diagonala 109 cm.

       Producatorul Smart-Tech este unul autohton, un model de pe piata din Romania, care beneficiaza de calitati exclusive care in general le poti gasi si la alte modele mult mai scumpe. 

      Este un televizor foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-au obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta punand astfel in valoare la maxim ecranul destul de generos de 109 cm. Forma suportului este dreptunghiulara, destul de banala, construita din acelasi plastic negru lucios. Exista si posiblitatea de a monta televizorul pe perete – pentru acest lucru este necesar un suport compatibil VESA (trebuie cumparat separat).

      Sistemul audio format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 20 wati. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doriti ceva mai puternic decat atat puteti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

      Acesta suporta o rezolutie maxima Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Luminozitatea este de 250 cd/m2 iar timpul de raspuns de aproximativ 8.5 ms. Privit din lateral, imaginile raman clare si concise pana la un unghi de vizibilitate de 176 de grade. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale.

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporabil va face posibila rularea filmelor si serialelor conectand simplu un stick sau un HDD extern la portul USB 2.0. Dispune de 3 porturi HDMI, intrare PC, si minijack pentru casti audio.

       Acesta vine si cu o surpriza pentru utilizatorii pasionati de noutate, care doresc sa fie conectati mereu la tot ceea ce se intampla in online, acesta beneficiaza de modul wireless care va putea fi folosit impreuna cu aplicatia proprie de tip browser pentru a naviga online.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari, capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor Smart LED SmartTech, 109 cm, LE-4317S, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *