Televizor Smart LED Philips 40PFH5300/88 pret si specificatii tehnice

        Philips 40PFH5300/88 este un televizor din categoria Smart care merita toata atentia, are o interfata de operare facila si este capabil sa transmita celor care il urmaresc imagini de o calitate impresionanta. Ecranul de 102 cm este suficient de mare astfel incat sa se potriveasca cu interiorul oricarui tip de camera, este subtire, iar materialelor bine finisate il vor scoate imediat in evidenta. 

        Faptul ca beneficiaza de interfata Smart, una proprie, vei putea accesa de indata aplicatii de acces la internet, retele sociale, youtube sau aplicatii de continut dedicat, video si streaming online. Accesul se face rapid cu ajutorul butonului central, trecerea fiind rapida, de 1-2 seunde. Conectarea la internet se va putea face prin wireless, telefizorul avand in dotare un receptor de net integrat prin Wi-Fi. 

        Culorile si imaginile surprind placut chiar de la prima vedere, un televizor capabil sa redea imagini la o calitate Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Toate reglajele privind imaginea, contrastul si luminozitatea sunt disponibile din meniu, folosind telecomanda din dotare. Luminozitatea de 300 cd/mp, permite utilizarea unui unghi bun de vizualizare chiar si la 176 de grade. 

       Tehnologia de procesare a imaginii Picture Performance reprezinta un motor avansat care actioneaza pe mai multe lature pentru a imbunatati calitatea imaginii transmise astfel: claritatea, contrastul, culoarea si contrastele de negru sau luminanta. Tonurile de culoare ofera perceptia realitatii exact asa cum este, surprinzator de buna. Motorul Philips Pixel Plus HD optimizeaza calitatea imaginii pentru a furniza imagini clare cu un contrast frumos. Astfel ca, indiferent daca vizualizezi un DVD sau transmiti continut online, te vei bucura de imagini mai clare, multumita albului mai stralucitor si negrului mai intens. Sistemul de detectie al miscarilor, Perfect Motion Ratio, va detecta fiecare detaliu de miscare din imaginile transmise, astfel incat tu sa te bucuri de detaliile unei transmisiuni de cea mai buna calitate

     Sunetul este la fel de important ca si celelalte aspecte, Philips 40PFH5300/88 fiind u televizor cu dotari bune si in acest caz, avand o iesire audio de putere 20 W.

     Standardul DVB-T/C permite receptia tuturor canalelor atat in digital cat si analogic la standardele impuse de UE. Pentru conectarea cu alte dispozitive externe, televizorul dispunde de iesire VGA, 2 porturi HDMI, doua porturi USB, intrare antena si slot CI+. Portul USB beneficiaza si de functie redare continut video, astfel ca poti urmari linistit serialul sau filmul preferat conectand un stick de memorie sau HDD extern la acesta.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Televizor Smart LED Philips, 101 cm, 40PFH5300/88, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *