Televizor LED VORTEX V20E32D pret si specificatii tehnice

     Vortex LED-V22ZH8DC este un televizor LED de dimensiuni mici spre medii cu un display ce masoara in diagonala 50 cm, ideal pentru o camera mai mica sau pentru bucatarie. Face parte din gama 2016 fiind dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate.

      Display-ul de dimensiune 50 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 300 cd/mp cu un timp de raspuns de 7 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat).

      La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu un port HDMI, o intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *