Televizor LED Vortex LEDV‐28CK600 pret si specificatii tehnice

      Televizorul LED Vortex LEDV‐28CK600 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv TV ieftin care sa nu ocupe mult spatiu si sa fie capabil sa redea imagini de calitate. Nu este un televizor nici foarte performant dar cu siguranta este un televizor destul de bun, subtire si frumos ce poate fi incadrat cu usurinta in orice camera afisand un plus de eleganta si rafinament in respectiva incapere. Este un model de generatie noua, incadrat in gama 2017, fiind dotat astfel cu tehnologii recente de procesare optima a imaginii in format HD.

       Vortex LEDV‐28CK600 beneficiaza de un ecran in format plat, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii.

      Vortex LEDV‐28CK600 este un televizor cu tehnologie LED cu o diagonala de 71 cm capabil sa redea imagini HD la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 180 cd, un contrast dinamic de 1200:1 si un timp de raspuns de 8 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 71 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. 

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo cu bass reflex ce livreaza impreuna o putere de 10 W dotat cu functia de reglare in banda, Equalizer. Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. 

    Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului. Schimbarea de programe are loc aproape instantaneu, telecomanda din dotare fiind instrumentul ideal de comanda de la distanta (pana la 7-8 metri semnal)

      Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici iesire HDMI, SCART, Slot CI+, iesire audio, USB, si minijack casti. Cantareste aproximativ 3.3 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 40 W. In alta ordine de idei, poti opta pentru montarea acestuia pe suport VESA la inaltime, avand dimensiunea de 63.7 x 38 x 8.7 cm. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret actualizat

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Televizor LED Vortex, 71 cm, 28CK600, HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *