Televizor LED Vortex, 80 cm, LEDV‐32CK600 pret si specificatii tehnice

    Vortex LEDV‐32CK600 este un televizor LED de dimensiuni medii, masoara in diagonala 80 cm si poate fi privit ca o alegere interesanta daca doresti ca viitorul televizor sa ofere o interfata usor de utilizat, fara functii smart, iar pretul sa fie unul accesibil. Este un model de la care nu poti aspira atunci cand voresti de functii avansate, potrivit pentru a fi amplasat in camere de zi sau de dormit, nu beneficiaza de functie Smart, dar daca tii neaparat sa ai si aceasta functie, poti rezolva cu ajutorul unui dongle Android pentru Smart Tv-uri. 

       Vortex LEDV‐32CK600 beneficiaza de un ecran in format plat, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii.

Televizor LED Vortex

       Display-ul de dimensiune 80 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 180 cd, un contrast dinamic de 4000:1 si un timp de raspuns de 20 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 80 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. 

      Un unghi de vizibilitate este o alta conditie importanta ce trebuie respectata, in cazul lui Vortex LEDV‐32CK600 aceasta valoare ajunge undeva la 178 de grade, chiar foarte bine si acest aspect. Televizorul beneficieaza de o tehnologie de imbunatatire automata a culorilor si a contrastului

       Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 10 W.  Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

       Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

      La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus
 
Televizor LED Vortex, 80 cm, 32CK600, HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *