Televizor LED VORTEX 48″, LEDV‐48CN06 pret si specificatii tehnice

      Ideal pentru spatiile mari si deschise, televizorul LED VORTEX 48″ LEDV‐48CN06 este o alegere interesanta in cazul in care nu tii neaparat sa cumperi de la un brand de renume unde stim ca mare parte a efectului de publicitate se regaseste in pretul de la raft. Acesta face parte din gama 2017 find astfel dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la calitatea cea mai buna, data de standardul Full HD. Face din categoria dispozitivelor Non Smart fiind usor de utilizat la orice varsta. Parametrii de lucru sau calibrarea imaginii se poate face foarte usor de oricine, mai ales ca meniul de configurare este disponibil si in limba romana. Telecomanda iti da posibilitatea sa umblii la setarile televizorului sau sa schimbi posturile tv de la distanta, comod direct din patul tau, raza de actiune fiind undeva la 7-8 metri. 

Televizor LED Vortex

    VORTEX 48″ LEDV‐48CN06 impresioneaza si ca aspect, designul slim parca te va atrage de fiecare data sa il urmaresti, este modern iar calitatea materialelor este un subiect care la fel merita mentionat. Pentru stabilitate acesta beneficiaza de doua picioruse de sustinere asezate in zone simetrice la cele doua colturi ale televizorului. Televizorul LED VORTEX 48″ LEDV‐48CN06 are o greutate de 10.3 Kg si o putere consumata de 110 W.

     Display-ul de dimensiune 122 cm suporta rezolutii Full HD ce permite redarea unui numar de pixeli de 1920 x 1080. Dar sa vedem care sunt principalele caracteristici care contribuie la calitatea exponentiata a imaginii astfel: luminozitatea care este descrisa de valoarea de 230 cd/mp, timpul de raspuns minim de 8 ms si contrastul dinamic de 4000:1. Timpul de raspuns este un parametru interesant de studiat daca iti doresti ca televizorul tau sa raspunda bine la stimuli su sa prezinte pe ecran imagini fara intarziere de cadre sau pierdere de informatii valide. Aceasta valoarea de 8 ms este un scor chiar foarte bun. Acest televizor iti ofera si un unghi larg de vizibilitate de 178 de grade, astfel incat toata lumea din camera sa vada clar imaginile, din orice unghi. Functia HDR de imbunatatire imagini permite obtinerea unor culori apropiate de realitate, astfel incat senzatia sa fie una in care intreaga actiune sa se petreaca asa cum ar fi in realitate, in fata ochilor tai. Culorile sunt scoase in evidenta la fel si stralucirea lor pentru o evidenta cromatica cat mai obiectiva.

Televizor Vortex Full HD

       Imaginile vor fi acompaniate de un sunet puternic generat de cele doua boxe stereo ce emit la exterior o putere de pana la 20 W. Sunetul este unul clar, fara distorsiuni, placut in cazul in care urmaresti filme si seriale online sau te joci jocuri conectat la PC. Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat) pentru a scapa de fire inutile prin casa. 

     La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, o intrare USB, iesire casti, PC si coaxial.Poti reda imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB, acesta avand integrat un sistem de redare automat pentru fisiere audio-video. O alta functie interesanta disponibila pe acest televizor este si functia de inregistrare video, ce permite stocarea de informatie video de pana la 10 ore pe stick de memorie sau HDD extern. In cazul in care lasi televizorul o perioada de timp mai indelungata sa functioneze, acesta se va inchide in mod automat, ca solutie de siguranta si consum energetic minim. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generate, display mare, la un pret foarte bun:Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa dar s de oferta transportului gratuit: Verifica oferta actualizata

Televizor LED VORTEX 48", LEDV‐48CN06, Full HD, HDMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *