Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500W – REVIEW & Pareri

        Star-Light, 80 cm, 32DM3500W este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor compact, de dimensiuni medii, capabil sa reproduca imagini la o calitate HD pe ecranul de dimensiune 80 cm. Designul sau slim si greutatea aproape nesimnificativa, ii va da posibilitatea acestuia sa fie cu usurinta instalat pe un suport tv pe perete, aproape de suprafata plata a acestuia. Este usor de utilizat, face parte din noua generatie 2018 iar pentru nivelul accesibil al pretului este un best buy al momentului. Chiar daca cei de la Star Light nu sunt atat de cunoscuti in piata, iti spun ca acest sacrificiu se merita, televizoarele devenind in ultimul timp consumabile care se schimba din ce in ce mai des datorita tehnologiilor noi care apar la un timp din ce in ce mai scurt. 

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500W, HD, alb

      Este un model usor de utilizat, nu are interfata Smart, un televizor accesibil cu diagonala redusa, excelent pentru o camera de apartament, bucatarie.  Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta. Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg. Cele doua picioruse pozitionate la extremitati ii confera acestuia o buna stabilitate indiferent de suprafata. 

      Star-Light 32DM3500W este un televizor ultra slim cu ecran HD ce suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate ecran de 180 cd/mp si un timp de raspuns de 8.5 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.

       Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv. Telecomanda aferenta acestui model este usor de utilizat si cuprinde o serie de butoane intuitive ca functionare ce nu pun in dificultate utilizatorul. Tot in pachetul comandat primesti manualul de utilizare si cablul de alimentare. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV.

       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 6 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. Caracteristicile audio pot fi modificate din zone de egalizator a meniului Sound Mode. Beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Equalizer in 5 benzi, sistem surround ce transmite sunetul in toata incinta si Dolby Digital Plus.  

       Functiile speciale de care beneficiaza, sunt urmatoarele: Temporizator – utilizatorul poate seta un interval de timp de functionare dupa care acesta sa se inchida in mod automat, functie redare fisiere audio/video de pe stick de memorie prin USB. Functia PVR – functioneaza ca un recorder care inregistreaza emisiunea preferata pe suport stick de memorie pe programul si la ora stabilita de tine. Astfel chiar daca nu esti acasa poti sa revezi inregistrarea si sa te bucuri de informatiile care conteaza pentru tine. 

       Televizorul Star-Light 32DM3500W  este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 55 W avand o greutate de 6 Kg.  

 

Recomandare:

 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

 

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500W, HD, alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *